Köpeğim İçin Tuvalet Eğitimi

SBetul
SBetul

292 Puan

merhaba yaklaşık 1hafta önce 3aylık(veterinerin söylediğine göre) 3patili bir golden yavrusu sahiplendim. Veteriner tuvaletini fayansa yaptığını söyledi,fakat eve geldiği akşam halımıza işedi ondan sonra abimin dükkanına gitmek zorunda kaldı yaklaşık 2 3 gün orada kaldı (kapalı alan ve bahçesi çakıllı) sonra evimize tekrar getirdik balkonumuz fayans oraya yerleştirdik ve balkonun bi köşesine gazete koyduk tuvaletini oraya yapması için fakat sabahtan gece 4e kadar hiçbir şekilde tuvaletini yapmadı. Sabah kalktığımızda da kakasını gazeteye çişini fayansa yaptığını gördük ve tuvaletini tutmasından kaynaklıda çakıla yapmaya alıştığı için yapmayıı reddeğini düşündük bugün kartonun üstüne çakıl topladım getirdim fakat yine oraya yapmadı akşamüstü yine çişini fayansa yapmış bende ordaki çişi biraz taşların üstüne gezdirdim ama az önce yine çakıla yapmadığını fayansa yaptığını gördüm YARDIM EDEBİLECEK VAR MI???

4 CEVAP

DumanKaymaz
DumanKaymaz

234

2 kere alman kurdu büyüttüm biri hala benimle ve yaptığınız şey biraz zaman isteyen bir olay başlangıçta her yeri gazete sermeniz daha iyi olucak sonra zamanla gazeteleri azaltın çişini yaptıklarını atmak yerine temiz olanların altına koyun ki kokusunu alsın zamanla alışıyorlar benimkiler kendiliğinden eve yapmayı bırakıp dışarı çıkmayı beklemişti büyüdükçe sanırım sizinkide öyle olur canlı yattığı yere yapmak istemez sonuçta ama yavru olduğu için yaklaşık 5 aylık olana kadar gazeteye yapar ki sabırlı olmanız yapabilirseniz sabah 6 gibi kalkıp dışarı çıkarmanız gerekiyor başka sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım

KediliBaba
KediliBaba

14655

azim bir hikaye :)
bknz köpeklerde tuvalet egitimi.

SBetul
SBetul

292

Gerçekten de öyle

SBetul
SBetul

292

Cevaplayan herkese teşekkürler. İlk geldiği gün idrar yaptığı yere yapiyordu genelde biz ne kadar suyla yıkasakta kokusunu giderememiştik sanırım (sirkeyle silmem gerekirdi) Sonra oraya gazete yerleştirdik gece kontrole gittiğimde idrarini ve dışkısıni oraya yaptığını gördüm çok sevindim. Sonra Bi kaç kerede yanımızda yaptı gazeteye ödüllendirdik. Bugünde gazeteyi farklı yere koyduk yine üstüne yapmış bu konuyu hallettik sanırım. Zamanlada dışarıya öğreticez inşallah. Herkese çok teşekkür ederim:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 550 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR