Kedim Dusuk Kalite Sayilabilecek Kedi Mamalarini Yiyiyor. Sagligi İcin Problem Yaratir Mi?

shihanu
shihanu

246 Puan

Merhabalar, 11 aylik tatli mi tatli sarman bir erkek oglumuz var. 2 ay once kisirlastirildi. Ilk 10 ay boyunca kuru mama olarak n&d markasinin yavru kedi kuru mamasini kullandik. Ilk 7 8 ay buyuk bir istahla yiyiyordu. Son 2 ay ise isteksiz bir sekilde yemeye basladi. (Gunde 60 70 gr yemesi gerekirken 30 35 gram yiyip birakiyordu) n&d marka bu mamanin tahilsiz olmasi sebebiyle aybi markanin az tahilli urununu aldik ve karistirarak kabina koyduk. Ancak yeme isteksizligi devam ediyor. Purina one marka kuru mamadan deneme amacli biraz koydumuzda ise cildirarak yedi. Sanirim nd markanin icinde fazla katki maddesi, tahil vs bulunmadigindan lezzetsiz geliyor. Arastirmalarima gore purina one markasi iyi bir marka degil ancak oglumuzun yemek yememesi de cok canimizi sıkıyor. Bize kedimizin sevebilecegi ve en azindan az zararli bir marka onerme imkaniniz var midir? Tesekkur ederim.

2 CEVAP

felishuman
felishuman

10828

N&D’nin tahılsız ama et kaynağı farklı olan ürünlerini de denediniz mi? Belki tavuktan sıkılmıştır, balıklısını deneyin. O da olmazsa kuzulu, domuzlu vs ne kadar çeşidi varsa:) Bence sağlıksız mama vermektense aynı markanın farklı çeşitlerini deneyin. Yine yemezse Acana, Orijen, Petcurean onları da yemezse Matisse, Golosi, Bozita deneyebilirsiniz illaki sever birini:)

KediliBaba
KediliBaba

14655

evet denildiği gibi sıkılmıştır kedilerde insanlar gibi lezzetli olanı yiyor sağlıklı olanı değil malesef.Cola cips tahıllı kalitesiz mamalar böyle düşünün.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 422 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80315 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR