Kedimi Yeni Mamaya Acil Tarafından Nasıl Alıştırırım?

govcemiray
govcemiray

1490 Puan

Acana grasslands mama uzun süredir tüm sitelerde stok dışı. Ve benim dün itibariyle aldığım son acana paketi bitti. Aradım taradım tüm siteleri fakat hala yok. Oysa temmuz sonu ülkemize gelecek diyorlardı. Bu nedenle çook üzülerek başka mama (N&D) almak zorunda kaldım. Bugün önüne koydum tabii ki yemedi. Konserve mamayla karıştırdım sadece sıvı kısmı yaladı o kadar. Aç bırakmak da istemiyorum sürekli yaş mama da vermek istemiyorum. Ne yapmalıyım çok çaresizim, nasıl daha çabuk alışır kedim?

2 CEVAP

Gul36
Gul36

113368

Keşke paket bitmeden önce yeni mama alsaydınız. Bazı kediler istisna olabiliyor ama çoğuna direkt olarak farklı mama verdiğinizde ciddi ishal olma ihtimali büyük. Biz de Grasslands'den başka mamaya geçtik ve geçişi 2 haftaya yakın tutmama rağmen bir süre ishal oldu.


Stok konusuna gelirsek, ben geçen gün ithalatçı firmayla görüştüm mamanın geldiğini bildirdiler. Ancak sitelerde ben de göremedim. Bir tek Arkadaş petshop diye bir yerde var sanırım, kendim görmedim ama reklam yapmışlardı. isterseniz bir bakın. Bir de Şadanlar'a telefon edip acil nerede bulabileceğinizi sorun derim.


Eğer stoklar yenilendiyse tekrar Acana alana kadar alışkın olduğu yaş mamasından verin bence ishal sorunu olmuyorsa. Bir de evde kendiniz ona özel tavuk/balık + sebze yemeği yapabilirsiniz. Ev yoğurdu ve sık olmayacak şekilde yumurta sarısı da verebilirsiniz.

Merloli
Merloli

113418

http://www.kedi9.com/kedilerde-hizli-mama-degisimi-icin-oneriler/ bu sitede güzel anlatılmış bakabilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 426 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80459 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR