Iyiaksamlar Kedimin Kakasi Ya Poposunda Kalıp Oturunca Yere Bulaşıyor Yada Yere Mercimek Kadar Yapıy

Badem4
Badem4

226 Puan

Kedimiz 2 aydır bizimle geldiğinden beri kakayla cesitli problemler yaşadık bazen ayaklarına bulastiriyor bazen yere son iki haftadirda yerde mercimek kadar kaka buluyorum ya poposunda kalan yere oturunca yere bulaşıyor yada yere bırakıyor anlamadım daha önce kedi bakmadım bu durum çok canımı sıkıyor ne olur bi akıl verin

3 CEVAP

cik
cik

724

Çözüm önerisi olmasa da hangisi olduğunu anlamanıza yardım edeceğini düşündüğüm bir sorum var. Kediniz oturarak yürümeye çalışıyor mu? Çünkü bunu temiz olmadığını düşünüp durumundan sıkıldığı için ve temizlenmek amacıyla yaparlar. En azından ben Ekpe'de bunu maalesef gözlemledim. Bu hareketi ilk yaptığında aslında çok temizdi, hiçbir sorun yoktu. Ama geçen hafta içerisinde ikinci defa bu hareketi gördüm ve durumu anladım. O gün gezdiği yerlere kakasını bulaştırmıştı.


Bahsettiğim hareket kafanızda canlanmamış olabilir. Çok garip bir hareket, tabi gördüğünüz anda o hareketten bahsettiğimi anlayacaksınızdır.

KediliBaba
KediliBaba

14655

Yavru ise ıslak mendille siliceksiniz bukadar düşünücek bir kısmı yok sorunun cevabı belli.

sophiee
sophiee

103370

Paketli islak mendil kullanmasanız daha iyi olur. Anal bölgede mukozasını tahriş edebilirsiniz. Onun yerine kendiniz ıslattığınız pamuklu bir bezle fazla bastırmadan silebilirsiniz. Kum kabındayken kakasının üstünü kapatamayıp sonra üzerine basıp ayağında dışarı taşıyor olabilir ya da temizliğini yapamadığından dolayı poposundan da bulaşıyor olabilir. Daha minik büyüdükçe azalacaktır bu sorunlar. İlk aylar biz de kum kabının başında nöbet tutuyorduk çıkınca ayaklarını poposunu kontrol etmek için. Kabın önüne ıslak bir havlu sererek patilerini oraya silmesini de sağlayabilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 591 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81980 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR