Kısırlaştırma Ameliyatı

emrezrtrk
emrezrtrk

13605 Puan

Öğrenci olduğum icin butcem kısıtlı. Bir tanıdığım kedisini kisirlastirdi 250 tl ye ve memnunum diyor.
Bugün başka veteriner ile görüştüm 400 tl dedi dedim indirim olmazmi birde dedim ki ya da bana 250 tl ye uygun bildiğiniz veteriner var mi dedim.veteriner de bana 150-200 tl ye yapilan operasyonları da gördük dedi kedinize hasar verebilir dedi ve kafam çok karıştı. Kocaeli de kedisini yakın zamanda uygun fiyata yaptıran varsa da yazabilir mi?

7 CEVAP

Sutunannesi
Sutunannesi

15873

Ne kadar pahalı ya da ne kadar ucuz olduğundan ziyade orada kısırlaştırılan kedilerin sağlık sorunlarınaısağlık problemlerini bilmek önemli. Ben kedimi kısırlaştırmaya ve yerine karar verdiğimde orada kedisini kısırlaştıran insanlarla konuşmuştum ve çok memnun olduklarını öğrendikten sonra içim rahat bir şekilde gidip kısırlaştırmamıştım ve çok güzel bir operasyonla 350 TL’ye kısırlaştı. konaklama içerisindeydi ve bir klinikte değil hastanede kısırlaştırdım farklı bir arkadaşım benden bir hafta önce küçük bir klinikte kedisini kısırlaştırmıştı ve onun operasyonu eski usul denilen operasyon idi 400 veya 450 tl vermişti. İçerisinde konaklama yoktu operasyondan birkaç saat sonra kediyi baygın şekilde teslim etler kocaman bir yarası vardı fakat benim kedim çok daha ucuz bir miktara kısırlaşmış bir gece konaklamış ve yeni usulü denilen kapalı ameliyat şekliyle operasyon geçirmişti iğne deliği kadar bir yarası vardı. Hangi veterinerle konuşsanız birbirlerini Kötüler ve kendilerini daha iyi olduğunu iddia ederler. Önemli olan seçtiğiniz yerdeki insanların tecrübesi. Ben kedim farklı bir yerde kısırlaştıracaktım fakat orada kedisini kısırlaştıran bir kişinin kendisinin öldüğünü öğrendim. Yani dediğim gibi ne kadar pahalı ya da ne kadar ucuz değil bence tecrübelere bakarak karar verin. sonuçta tanıdığınız memnun olduğunu söylemiş tabii ki kısırlaştırma operasyonu da riskler mevcut hatta biz operasyona girmeden önce bir kağıt imzalamıştık. Kendime operasyon esnasında ve sonrasında olabilecek şeyler ve sonuçları yazıyordu. Eğer o şartları kabul edersek operasyona alınacaktı yani oradaki riskler biz tabii ki imzaladık ve şükürler olsun ki kedim gayet sağlıklı bir şekilde operasyonünü atlattı. Burada tabii ki hekim, kısırlaştığı ortamın ve kedinizin sağlık durumu da çok önemli etkenler arasında bir tanesi çok iyi olsa bile diğer etkenler kötü olduğunda riskler mevcut olabilir. Dediğim şey sanırım yine aynı şeye çıkıyor bence fiyatları takılmadan hareket edin.

Breda
Breda

3721

Erkek kediyi dişi diye ameliyata başladıktan sonra aaa bu erkekmis diyen veteriner bile duydum ben birinci ağızdan.. Uygun fiyata bulmak tabiki önemli ama hiç fikir sahibi olmadığınız yerlere gitmemenizi öneririm.. Veterinerler birbirlerini tabi müşteri kazanmak için kotuleyebilirler de.. Daha önce kedisini kisirlastirmis tedavi ettirmiş insanlar varsa o veterinerde onların fikrini almaniz yardimci fikir olur sanirim..

emrezrtrk
emrezrtrk

13605

Ya birde düşündüm müşteri çekmek için kotuluyor diye

onurtemiz
onurtemiz

116286

Şimdi şöyleki 250 tl ye yapan instagram sayfası olan bir Veteriner de var 300'e yapıp saçma sapan bir yer de var. Ben İstanbul da Güneşli Vet Kliniği'ni önerebilirim. O doktoru araştırdık gayet iyiler işlerinde. Fiyat ı yüksek tutan yerler diğer yerleri kötüler ve bu operasyon pahalı çünkü malzemeler pahalı havasına giriyor. Asında bu operasyon 500 tl'yi hak etmiyor ama 750 tl'ye yapılan yerler de var. 400 tl de çok pahalı değil hayatınız da bir kere vereceksiniz yavrunuzun sağlığı için. Çok uyguna kaçmayın. Ben sadece dediğim yer de gördüm hem uygun fiyat hem kaliteli olarak onun dışında uygun fiyatlı olup sorumsuz ve kötü yerler hep her yerde

kedilianne
kedilianne

1255

Veteriner seciminde dikkatli olmada fayda var

emrezrtrk
emrezrtrk

13605

Tabi ki hepsini araştırıyorum inşallah düzgün bir yer bulurum

Balimbesiktas
Balimbesiktas

1132

fiyatlar standart aslında, 2 şehir değiştirdim aynıydı, erkek kediler 250 dişiler 300 den kısırlaştırılıyor. sadece işlem sonrası kedinin veterinerde kalmasına karşıyım.. zaten stres yaşıyor bide tanımadığı biyerde tanımadığı insanlarla hepten kötü hisseder bence bırakın diye teklif ederlerse bikez daha düşünün.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 560 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.105 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR