Kedime Seyahat Onerisi :(

dilex
dilex

4519 Puan

Arkadaslar merhaba suan yasadigim yerden tasinip baska bir ile gidicem otobusle 9 saat suruyor yolculuk ucakla ise aktarmali oldugundan dolayi yine ayni saati buluyor :( bu konuda o kadar caresizim ki 9 10 saat asla ne otobusle ne ucakla bu cileyi yasamasini istemiyorum.sizce ne yapmaliyim ??? Bi onerisi daha once bu durumu yasayan varsa lutfen tavsiye de bulunabilir mi ? (Tasinacagim il dogu da bir il ve pet tasimaciligi yok :( )

9 CEVAP

zuhall
zuhall

10265

Himm tasinip demissiniz pardon gormemisim.


Oncelikle icinde rahat edebilecegi genisce bir kafes almalisiniz. Ve de eger cok strese giriyorsa sakinlestirici haplar oluyor ya da bitkisel karisimlar yapiyorlar oyle birseyden faydalanabilirsiniz. Ozel arabayla gitme imkaniniz olursa ayarlayabilirseniz yani daha rahat edersiniz.

zuhall
zuhall

10265

Tatile belli bir sure icin mi gideceksiniz, temelli mi gideceksiniz?

Amedsoner
Amedsoner

7898

Otobüsle de uçakla da gidecekseniz muhakkak yaniniza alin. Kesinlikle kargo bölümüne ya da bagaja vermeyin! Herhangi bir mesuliyet kabul etmiyorlar. Ztaen sizin hayvanıniza gelen bir zarar mesuliyet kabul edilse ne olacak. Eğer zorunlu kalmazsaniz bir sakinleştirici fialn vermeyin. Kedinizi geniş bir taşıma kabında kucağınizda tutun onunla konuşun ilgilenin. İsterseniz veterinerize danışıp sakinleştirici alabilirsiniz. Yolculuk öncesi kullanırsınız. Ama ilacı almadan önce danışın veterinerize, ilaç prospektusunu okuyup öyle verin kedinize

Kedimekim
Kedimekim

11068

Otobüsle giderseniz yanınıza alma şanşsınız yok çünkü tüm firmalar için geçerli oln bir sistem. Bu kadar sıcak bir havada o hayvan degil 9 saat 1 saat bile bagajda gidemez. Molalarda çıkarsanız bile hem muavinle sorun yaşayabilirsiniz hem kedinizin sağlıgını (hatta havasizliktan ölüme) hem de psikolojisini bozmuş olursunuz. O yüzden varsa ya kendi arabanizla bu yolculugu gerceklestirin ya da aktarmalıda olsa ucaği tercih edin. Emin olun 9 saat ucakta gitmek onun icin daha iyi bir tercih olacaktir. Ucakla gidebilmek icinde kuduz asisi geldiyse onu hemen yaptirin ayrica kafasiyle birlikte 8 kg gecmemesi gerekiyor. Kendi arabanizla gidersenizde kediler icin emniyet kemeri var ondan alip arabada kafesin icinde olmadan rahat rahat gitmesini saglayabilirsiniz.

dilex
dilex

4519

Tatil degil @zuhall hanim atama durumlarindan oturu il degisimi

Cathorn
Cathorn

12106

bizde yakın bi zamanda 1 gün süren bir yolculuk yapacağız bende ne yapacağımı bilmiyorum

Amedsoner
Amedsoner

7898

Uçakla gidecek olanlar, uçuştan bir gün önce bilet aldığı şirketi arayıp evcil hayvanıni taşımak istediğini belirtmeli. Petinizin özelliklerini ve durumunu anlatmalı. Uçuş günü erken gelip petiniz için bilet almalısiniz. Ozellikle hiç bir aşı eksik olmamali ve karnesi eksiksiz olmalı sorun çıkmaması için ise bir gün önceden veterinerize gidin uçuş için herhangi bir sorunu yoktur diye imza attirin karnesinin ilgili bölümüne. İyi Seyahatler.

Ben dbakırdan denizliye 10 dan fazla kez aktarmalı götürdüm. İçiniz rahat etsin. Otobüs olmasın yeter.

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Uçakta daha rahat edersiniz diye düşünüyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 475 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.105 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR