Açık Mamalar Sorun Olur Mu Royal Canin Aldım

Açık mamalar sorun olur mu royal canin aldım

9 CEVAP

Balimbesiktas
Balimbesiktas

1132

açık mamayı önermem ama royal canin mamayı asla önermem..

Anonymus813797
Anonymus813797

12635

Ben daha önce 20 kiloluklarından kullandım köpeklerim için ama paketteydi. Açık olanlarda mikrop olabilir. Mümkün olduğunca kullanmamaya çalışın bağırsaklarını bozar. Kedi maması hakkında bir bilgim yok biraz araştırıp vermeniz iyi olabilir.

saydann12
saydann12

18

Ben bi kere denemiştim yetişkin mamasi gelmıstı

onurtemiz
onurtemiz

116286

Sİze tavsiyem Royal Canin'den koşarak uzaklaşmanızdır. Sanıldığı gibi kaliteli bir mama değildir. Fiyatını hak etmeyen bir mama markasıdır. Matisse ya da düşük tahıllı ND verin yavrunuza. Ama 1. Önerim ND verin en iyi mama diyin siz ona kısaca. Durumunuz biraz aşağıdaysa ND düşük tahıllı serileri alın

N&D gibi aşırı pahalı mamalar (eğer kedinin özel ihtiyaçları yoksa) alınmasına gerek yok. Pro choice ya da BonaCibo gibi fiyat performans mamalar hem kedin hem bütçen için uygun. Bu sırada açık mama almak istiyorsan petshoptan paketli mamadan da bir miktar iste. Farklı ise ya seni kazıklayıp benzer taneleri mamayı koymuş ya da bir miktar karıştırmış; ya da sana taze olmayan tarihi geçmiş mama veriyordur.

kedipatisii
kedipatisii

13236

Kedinin iyi beslenmesinin özel durumla ne alakası var ki? Sonuçta bir acana veya orijen değil. Kaldı ki uygun fiyatlı diye kediye hiç bir besin katkısı olmayan mamaları vermek doğru değil. Bütçe olarak uygun olan matisseyi öneririm.

sudecakir6
sudecakir6

64

Önermiyorum ben paket alın

gulmerve
gulmerve

3934

Biz pro choice kullanıyoruz, kardeşim bir seferinde aynı markanın açığını almış. Yavrum 2 gün ishal oldu.. 3 gün tedavi uygulandı. Neredeyse aynı fiyat zaten. Hiç bulaşmayın açık mamaya.

Recai44
Recai44

10816

Ben 15 kg lik royal canın fit 32 alıyorum. Fiyatı 15 kg alınca daha uyguna geliyor . Alırken son kullanma tarihine de bakmanız gerekir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 524 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79784 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR