merhabalar, matatabi çubuğu hakkında pek bir bilgim yok. kedim neredeyse 3 yaşında eğlence amaçlı kullanabilir miyiz ya da ağız sağlığı amaçlı? bunlar hakkında bilgi sahibi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. bir de her gün kullanılır mı ondan emin olamadım çünkü catnip gibi bir etkisi varmış sanırım ve fazla kullanımda mide rahatsızlığı çıkabilir diyordu bir sitede.
İlgisinin geçme sebebi matatabi kuruyor kurudukça kokusu içerde kalıyor 2 saat suda tutup dışını kurulayıp verirseniz kokusu çıkmış olur yutmalarında sakınca yok.
MATATABİ CATS Kedi Çiğneme Çubuğu Doğal Kedi Oyuncağı 5'li Sticks (Kedi Otu/Nanesi Değildir)
Sihirli Matatabi ağacı dalları. Doğal bir oyun arkadaşı. kedinizin eğlenirken dişlerini temizleyecek bir kısım yemesi durumunda deri ve tüy bakımından, bağışıklığının güçlenmesine, oyun sonrası SAKİNLEŞMESİNE faydalı olacaktır.
Doğanın bir mucizesi...12 cm boy 4-7 mm çap pakette 5 adet
Aldığım marka hepsi. Burada dan alıyorum
biz denedik erkek kedim başta çok sevdi sonra ilgisi azaldı ama ilk gün onu izlemek çok eğlenceliydi, dişlere kesinlikle faydası var sürekli kemiriyor çünkü
Haftada 1-2 kez veriyorum kokusuyla mest oluyor oynuyor ısırıyor koparıyor. Ben yuttuğunda midesine iyi geldiğini biliyorum. Diş ve mide sağlığı için öneriliyor tabi herşeyin fazlası zarar.
Evet, kullanacaksınız çok fazla çiğnememesi öneriliyor mide hassasiyeti oluşturabilir. Ayrıca deneyecekseniz gözetim altında kullanmanızı tavsiye ederim çünkü matatabi çubukları çok çabuk parçalanabiliyor. Kedinizin yutmasına davetiye çıkarabilir.
A m a z o n uygulamasından alabilirsiniz genelde bir gün içinde elinizde oluyor ya da yakınınızdaki bir pet shopdan da alabilirsiniz. ☺️
benim kediler çok seviyorlar. ben veriyorum diğer gün alıyorum poşete koyuyorum sonra tekrar veriyorum. 1 saat sonra zaten bırakıyorlar. catnip etkisi için böyle bişey okumuştum bi yerde. tekrar verince o kokudan yine mest oluyorlar.
Benim oğlum 1 ayda bir taneyi yarım yaptı minik parça kopuyor yarısı mideye yarısı yere ☺️
çok teşekkür ederim, peki nereden temin edebilirim siz nereden alıyorsunuz?
teşekkürler, o zaman haftada 2-3 verecek şekilde ayarlama yaparım ve gözetim altındayken oynamasını sağlarım. umarım bu çubuğu sever de biraz enerji atar inanın o kadar hareketsiz ki çok üzülüyorum
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor