Erken Ergenlikmi ?

Rio
Rio

187 Puan

Arkadaşlar, 3 aylık erkek yavru bir maltese terrierim var, kendiyle hemen hemen aynı boyutta olan topuna cinsel eğilimde bulunuyor( uygun bir dille yazmaya calıştım) daha erken değilmi onun için ergenlik döneminde başlaması gerekiyor bu durumun. Acaba kendinimi keşfediyor. Yaklaşık 7-8 kere yaptı 15 dk nın içinde, hiç kızmadım. Ne yapmalıyım? Kızmalımıyım? Dikkatini başka yönemi cekmeliyim. Cevaplarınıza şimdiden teşekkür ederim.

3 CEVAP

FulyaC
FulyaC

1345

Bizim yavru daha 40 günlükken bizede yapmaya çalışmıştı hayır diye kızdım ittim dengesini kaybedicek sekilde.bi kaç kere yaptıktan sonra bıraktı. Bize artık yapmıyo. Su an 5 aylık ama yeni oyuncak aldıgımda onlara yapıyo ilk gün falan kızınca artık onlarada yapmıyo. Ama yeni aldıgım oyuncaga dediğim gibi kızana kadar yapıyo.
Köpeklerde bu davranışı dişilerde sergiliyomuş ve aslında bu üstünlük sağlamak gibi bişeymiş. Başta inanmıyodum yok canım üstünlük öyle mi sağlanır başka bi kılıf bulsalarmış bu harekete falan diyodum. Ama sonra dediğim gibi sadece eve yeni gelen oyuncaklarına yapınca ve kızdıgımda tamamen bi daha yapmayınca anladım üstünlük olabileceğini. Haddini bildiriyo sanırım sen yenisin diye :)

FulyaC
FulyaC

1345

Ama sende kızmalısın bence alışkanlık olmasın çünkü hoş değil :) ben kızıyodum alıyodum elinden.onunla beraber nasıl oynaması gerekiyosa o şekilde oynuduk. Oda öğreniyo hemen. :)

Rio
Rio

187

Teşekkür ederimm

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 571 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR