Arkadaşlar Apartmanda En Az Tüy Döken Ve Havlayan Köpek Cinsi Nedir Veya Nelerdir Acil

Anket

Pomerian
(1 oy)
Calavier King Charles Spaniel
(3 oy)
Pug
(5 oy)
Diğer
(4 oy)
Toplam (13 oy)

Arkadaşlar İzmir’de yavru ve hep küçük kalan köpeklerden sahiplendikten varsa cevap olarak evet yazabilirimi en fazla 3 aylık olsa çok memnun olurum

12 CEVAP

KediliBaba
KediliBaba

14655

Daha önce köpek beslemediysen hazırol başına geliceklere
;1 ;mobilyalar ,evdeki süpürgelikler,koltuklar kemirilecek ,parçalanıcak itinayla :)


2.6 aya kadar evde her yere çiş yapıcak bonusuda var tahmin edersinki :)


3.Uyku hikaye olucak eskide kalan nereye gidersen peşinde olucak oda dışına çıkınca havlıcak her sese havlıcak canı sıkılınca havlıcak.


4.Evde yalnız kalmaya alıştırmak çok sor sen yokken uluyarak havlıcak.


5.Kesinlşikle üstün başın tüy olucak tüy dökücek.


6.Kendine has ağır bir ten kokusu var ne kadar yıkasanda geçmicek.


7.Kiracıysan ev sahibi ve komşular ile aran açılıcak.


8.Bunlara gücün yetmicekse alma bir hevesle alsanda bakamazsın zor ...

KediliBaba
KediliBaba

14655

Mama kaliteli olucak masraf
İlk sene çok aşısı var masraf
Hatalanırsa masraf
Tül perdeler yırtıldı koltuk başlıklarının kaplamasını yırttı masraf
Masrafoğlu masraf!
Ben aldım çekiyorum çekicem ama hazırım başıma geldi geliyor dahada gelicek var sen almadan ya vazgeç yada uzuuuuuuuunca düşün en az 80 yıl kadar :)

KediliBaba
KediliBaba

14655

kavalyerlerin genetik olarak yatkın olduğu bir hastalık var çok büyük acıya sebep oluyor ameliyatsız geçmiyor bir kişi var Türkiyede ameliyat eden 3000 tl fiyat ile ankarada ameliyat ediyor.Alıcağınız ırkın yatkın olduğu genetik hastalıklarıda araştırın oyuncak değil bunlar çok inceliği var.

AyseBerraAydin
AyseBerraAydin

12420

Evet bence de barınaktan sahiplenebilirsin.

Merhaba, Pug cinsi köpek hakkında sizi uyarmak isterim. Kendisiyle sadece 1,5 gün aynı ortamda bulundum ve böyle fosur fosur horlayan başka bir köpek hatta insan ne gördüm ne duydum. Büyük amcaların tabiriyle "2 büyük atmış" gibi bütün gece gayzer gibi sesler çıkardı. Ayrıca baya patır patır gaz çıkartıyorlar. Ancak bunun haricinde çok komikler ki komiklik yapmaya da çalışmıyorlar, uyumlular ve apartmanda yaşamaya da müsaitler. Ayrıca temizlik ve bakım konusunda Spainel ve Pomerian'dan daha rahatlar (özellikle tüy ve pati temizliği konusunda). Fakat göz problemleri yaşama olasılıkları çok yüksek. Bu eğer düzenli yürüyüşlere çıkarabilecekseniz tercihiniz Labrador Retriever olmalı. Golden Retriever'ın resmen tüysüz kuzeni gibi olan Labrador düzenli yürüyüş yaptırıldığı takdirde apartmana uyum sağlar.

Nurada
Nurada

2746

Alacaksanız satın almayın sahiplenin en temizi. cins olması zorunlu mu ki

kedilerim2018
kedilerim2018

117665

ben sahiplenmeye çalıştım fakt dernekler önce anlaşma yapıcaz dediler tamam dedim .evinize gelicez dediler tamam dedim .ne dedilerse tamam dedim .kedilerim var diye vermediler.bende anne altından uygun bir cocker bulup sahiplendim.450 tl verdim.şimdi onunla ugraşıyorum.sadece yanından ayrılınca biraz mızıldanıyor ve susuyor asıl sorunumuz tuvalet eğitimi.her yere pisliyor haberiniz olsun .öyle gözümün içine baba baka kaka yapıyor.öğrenmeside uzun zaman alıcak.ben sabırlı bir insanim ve yanlız yaşıyorum .buna rağmen karşı dairede oturan annem evde hayvan var diye eve girmiyor bana resmen küstü.bunlarıda hesaba katın .insanların tepkilerini kaldırabilecekmisiniz.ince eleyip sık dokuyun köpek bulmak kolay.bakımı eğitimi çok zor.

kedilerim2018
kedilerim2018

117665

ben sahiplenmeye çalıştım fakt dernekler önce anlaşma yapıcaz dediler tamam dedim .evinize gelicez dediler tamam dedim .ne dedilerse tamam dedim .kedilerim var diye vermediler.sonra tek gözü kör bir köpek daha buldum .onada aynı anlaşma flan dediler herşeye tamam dedim fakat ben onu almadan birkç gün öncesi kanlı isal oldu onuda alamadım .bende anne altından uygun bir cocker bulup sahiplendim.450 tl verdim.şimdi onunla ugraşıyorum.sadece yanından ayrılınca biraz mızıldanıyor ve susuyor asıl sorunumuz tuvalet eğitimi.her yere pisliyor haberiniz olsun .öyle gözümün içine baba baka kaka yapıyor.öğrenmeside uzun zaman alıcak.ben sabırlı bir insanim ve yanlız yaşıyorum .buna rağmen karşı dairede oturan annem evde hayvan var diye eve girmiyor bana resmen küstü.bunlarıda hesaba katın .insanların tepkilerini kaldırabilecekmisiniz.ince eleyip sık dokuyun köpek bulmak kolay.bakımı eğitimi çok zor.

KediliBaba
KediliBaba

14655

Sahiplenebileceğiniz köpek apartman hayatına uyum sağlayabilecek bir köpek olmalı ufak ırk olmalı eğiştim verilebilecek durumda olmalı sağlıklı olmalı satın alma sahiplen dopğru bir söz ama bunları kulak ardı etmek oı köpeği geri barınağa yollamak demek ...

KediliBaba
KediliBaba

14655

Genelde barınaklarda davranış problemleri olan evlerde bakılamamış sorunlu köpekler oluyor çoğu ev hayatı görmemiş kafesine tuvaletini yapıyor şimdi 75 metre karede bu hayvanları zabdetmekte zor sloganlar güzelde pratikte işi araştırmak lazım ufak ırk buldun havlama problemi varmı tuvalet problemi varmi sosyalmi bunlar önemli o yüzden insanlar yavru alıp eğitiyorlar herkersin bir tercihi var dileyen satın alır dileyen en pahalı ırkı alır kimse kimseyi mecbur edemez dileyen para ile satar dileyen satmaz bu ara hayvanseverler arasında metozoru dayatmalar revacta herkesin aklı var herkes aklını kullanıp hareket ediyor bu hayatı kjimsenin direktiflerine göre yaşamak zorunda değiliz hayvan sevrim diyenler kaç barınağı ziyaret etmiş kaç barınağa yardım göndermiş mama almış slogan dır gidiyor icraat lazım.

Nurada
Nurada

2746

Kedilibaba tarzı kafalar olduğu sürece o canlar barınakta o şartlarda devam edecek. Ben sadece fikir vermiştim. Siz nasıl isterseniz gönlünüzce olsun @minikhayvansever

KediSORUN
KediSORUN

1420

Malteseyi öneririm bende yakın bir zamanda sahiplenicem inş

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1160 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR