Arkadaşlar malum kedi besliyoruz ve tüyüne de katlanmak zorunda kalıyoruz, tüyüne her ne kadar katlansakta çamaşır makinasına kıyafet atıp çıkarttıktan inanılmaz tüy yapışmış şekilde çıkıyor tüy ruloları bile işe yaramıyor. Siz çamaşır makinasına bir yol yöntem buldunuzmu tüyleri çeken toplayan bir çözüm önerisi olan varmı ?
kurutma makinesi aldık:d o da bütün tüyleri filtresinde topluyor, rahat ediyorum
Yorunları gördükten sonra kurutma makinası almak şart oldu teşekkür ederim
En rahatı kurutma makinesi eğer alabilirseniz kurutma makinesi alın çok rahat edersiniz :)
Kurutma makinesi süper çözüm ama geçen gün çamaşır makinesine sünger gibi bişey koyduklarını gördüm Türkiye de vae mı bilmiyorum. Kurutma makinesi toplarının çamaşır makinesi için olanı sanırım.
Makineyle ilgili galiba, bizimki tüy saç vs, ön kısımda birikir. Hiç kıyafette öyle problem görmedik. Çok aşırı tüy varsa zaten direkt atmayız, önce tüyleri alır sonra atarız.
Sünger ve ıslak mendil koyan gördüm denedim işe yaramadı. Kurutma makinasını satıcıya sordum direk bilmiyorum dedi. Kullanıcıdan duymak daha mantıklı. Peki marka model önemlimi. Siz ne kullanıyorsunuz
Benim kurtma makinem arçelik ama evladiyelik 13 yıllık falan. Yeni model kullanan arkadaşlar size tavsiye ederse daha doğru olur. Ben çok memnunum ama eski model :)
Ben Bosch kullanıyorum memnunum güzel yani :)
bizimki vestel, biz de memnunuz, bayağı tüy saç peçete ne bulursa filtreye çekiyor:d ama bizim kedi de öyle aman aman tüy dökmüyor. her gün taramaya çalışırım
Kurutma makinesi alın ama büyük olsun v.s diye kanıp elektrolux almayın. 3 5 defa giydiğim kıyafetler 10 senelik gibi oluyor.. hassas kurutma yaptığım halde aşırı yıpratıyor.
Ama tüy kalmıyor üstünde hiç, kıyafetlerin bile tüyü kalmadı inceldi:)
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor