Kaliteli Ekonomik Mama

sushico
sushico

630 Puan

Merhaba arkadaşlar,


4.5 aylık bir kedim var ve royal canin ile proplan kullandım hep hala da öyle.. Arada diyet ton balığı ve yumurta sarısı veriyorum. Dediğim markaların yaş mamalarından veriyorum. Bu aralar durumlar malum , herşeye zam gelmeye başladı. Brit care, procohoice ve lavital markalar nasıldır ?? Kullanıp memnun kalan var mı ?

15 CEVAP

KediliBaba
KediliBaba

14655

Matisseye bakın. proplan ve royal canından iyidir fiyatta onlara göre uygun.

Prochoice kullanabilirsiniz yada matisse hem kaliteli hem ekonomiktir

aleyn
aleyn

113859

matisse yi genelde beğeniyor kediler benim kedim de çok seçicidir ama matisse verdiğim dönemde yemişti. prochoice sokak kedileri için kullanıyordum ama ev kedilerinde memnun kalmayan bi kaç arkadaş yazmıştı o yuzden emin değilim.

Matisse ya da dedıgınız gibi brit care olabilir fakat brit Premium ile brit care aynı degıl dikkat edin
premıum iyi degıl

Mischka
Mischka

116595

Biz ilk kedimizi sahiplendiğimizde muayeneye götürdüğümüz veterinerin dayatması ile proplan kullandık. Sonrasında matisse, ardindan uzun bir süre prochoice yediler. Șu an daha yeni prochoice'dan golosi'ye geçiș yapıyoruz. Minik kızım herșeyi yiyor mașallah, ama büyük kızım prochoice un yavru mamasına takmıș durumda, öyle ki aynı markanın dahi olsa kısır mamalarına bir türlü alıștıramadım, ikisi aynı yavru mamayı yemektelerdi. Büyük ihtimal mamanın yonca șeklinden dolayı. Șekli köșeli olan mamalara takmıș gibi. Șimdiki golosi yuvarlak yuvarlak, pek sevemedi, ağzından atıyor ama alıșacak umarım. Matisse den de, pro choice dan da memnundum. Dikkatimi çeken bir șey oldu, tam emin olamamakla birlikte, prochoice yediklerinde sanki biraz daha fazla dıșkılıyorlardı.

aleyn
aleyn

113859

bu arada diyet de olsa ton balıgı mama vermeyin ton balıklı mamalar var onlardan verin yağsız olabilirler ama tuz oranı yine de kedi için çok yüksek. zam konusunda da kedi alışveriş için bi yer imi dosyam var oraya fiyatıyla ekliyorum her şeyi 3 gunde eklediğim ürünlere ya ciddi zam gelmiş ya da stokta bitmiş. bir an önce karar vermeye bakın.

aleyn
aleyn

113859

matisse daha iyidir golosiden evt. başta zaten karıştırarak vereceksiniz, zamanla alışır yemediğinde hemen başka bişey vermeyin yemezse kaldırın diğer öğün tekrar koyun, başka seçeneği olmadıgını gördüğü zaman yiyebilir. insanlar için üretilmiş gıdaların içeriklerindeki oranlar kediler için çok fazladır her zaman aklınızda bulunsun boyutlarımız ne kadar farklıysa ihtiyaçlarımız ve tolere edebileceğimiz miktard a farklı. diyet ton balıgının tuzu sizin için az olabilir ama kedi için kaldıraileceğinden çok fazladır ve malesef gıdaya bağlı bu tür sorunlar ileri vadede görülür.

Prochoice çok iyi vetler de satiyor

sushico
sushico

630

ya matisse den emin değilim sanabella yemedi, tahılsız mama yemiyor resmen kaç gün bekledim sanabella için ama yok yemedi, miyavladı durdu kıyamadım proplan aldım tekrar. şimdi bakıyorum matisse de tahıl oranı düşükmüş onu da sevmeyebilir benim cadaloz kızım :)))) felicia yada prochoice kotu mudur ??? profine baktım ama oda fiyat olarak proplan gibi. Şuan da almaya çalışıyorum ama geçen mama sepetteyken zam geldi resmen.. :))) Birde proplan iyi değil diyenler de var, pek anlayamadım doğrusu..

KediliBaba
KediliBaba

14655

yaş mamayla karıtırıp verin alışır yer.alışkanlık yapıcak maddeler var da içlerinde ondan tercih ediyor onları siz sağlıklı besleyin hiç bir ev kedisi mama kabında mama varsa açlıktan ölmez kuru ekmek bile olsa yer asla yemicek diye korkmayın kediniz sizi parmağında oynatmasın.

KediliBaba
KediliBaba

14655

pro ile başlıyan mamalar eşittir pro blem

KediliBaba
KediliBaba

14655

Nd az tahıllı alın ozaman.

sushico
sushico

630

ND proplandan daha pahalı :) daha ekonomik bir mama aradığım için sormuştum zaten :( mama fiyatlarına çok zam geleceğini duydum .

sushico
sushico

630

sanırım matisse alacağım, golosi ile arasında kaldım ama matisse daha iyi galiba. Proplanla karıştırıp verirsem alışabilir diye düşünüyorum. matisse nin yaş mamasından da alayım ozaman ton balığı iyi değil diyorsanız.

KediliBaba
KediliBaba

14655

nd zamlanmış zaten kilosu 50 tl olmuş 50 tş ye bimden 5 tavuk alırsın bütün olarak onları haşla içine hafif haşlanmış kabak ve birazda iyi haşlanmış havuç koy istersen bir iki kaşık tavuk suyunda pişmiş yulaf koy karıştır istersen mixerden geçir küçük kağıt bardaklara koy buzluğa at kullanmadan bir gün önce akşamdan buzdolabı katına indir bir ay kolay kolay yeter sanki savaş var kıtlık var :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1059 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR