Pro Plan Delicate Hindili Ve Pirinçli

Simbat
Simbat

1044 Puan

Pro Plan Delicate Hindili ve Pirinçli mamasını kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?

7 CEVAP

Muzeyyennb
Muzeyyennb

113851

Proplanın hiçbir mamasını önermem. Aslında bir çok kişi bunu öneriyor veterinerlerde dahil. Çünkü çok popüler çok satan listesinde.. Ama gelgelelim içeriğine! çok kötü bir mama.Bence Nd,acana,orijen gibi mamalar tercih edin..Pro plan ile fiyat farkı çok yoktur aralarında hem de içeriği temiz :)

Sudeckmkc
Sudeckmkc

13515

Bütçenize göre sırasıyla acana,orijen, nd tahılsız, nd düşük tahıllı, matisse, golosi mama kullanmanızı tavsiye ederim. Proplan rc gibi mamaların içeriği market mamaları kadar kötü değil ama verdiğiniz ücrete değecek bir içeriği yok.

Ceydayyavuzz
Ceydayyavuzz

4473

Proplan vasat ve kotu bir mama degil. Lutfen boyle dusunmeyin artik. Sadece pahali. Parasini hak etmeyecek bir mama. Bende proplan kullaniyorum ama pek de isteyerek sayilmaz. Nd daha parasina layik ama kedim yemiyor maalesef :( proplani hevesle ve askla yemesine ragmen light mamayi agzina bile surmedi ama bu kediden kediye degisir tabii. Kokusu bile light gıbı, bence tadi pek guzel degil:D onun yerine duzenli verdiginiz mama miktarini azaltmak daha iyi olacaktir. Benim kedim 6600 kg olmustu ve gunde bir bucuk cay bardagi yiyordu. Gunde bir caybardagina dusurduk ve iki haftada 400 gr verdi. Eger sizinde kediniz sismansa bu yolu uygulayabilirsiniz

Ceydayyavuzz
Ceydayyavuzz

4473

Pardon siz delicate i sormussunuz :'( ben hindili ve pirincli okuyunca light mamadan bahsediyorsunuz sandim. Denemedim hic ama kediler mama konusunda cok secici olabiliyor. Denemekten baska careniz yok ;(

ka06
ka06

10040

Proplan içeriği boş mama maalesef reklamlarına bu popülerliğine aldanmayın karbonhidrat oranı aşırı yüksek etçil olan hayvanlara uygun bir mama değil üzgünüm ki . Bütçeniz el veriyorsa orijin acana ve nd öneririm . Yeni cikan mystic markasını aldım deniyorum içeriği temiz bir ay bakacağım etkilerine nd ile dönüşümlü kullanmayı düşünüyorum.

anjelik123
anjelik123

115396

Kedim bayılarak yiyor hem tüy dökümünüde azalttı bu ara somonluya geçtik onuda çok severek yedi biz memnunuz

Simbat
Simbat

1044

Soru 2018 tarihli arkadaşlar. Şuan durumumuz daha iyi mamamızı da o doğrultuda seçiyoruz. Herkese teşekkürler :D

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 567 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR