Mama Siparişim Gelmedi - Aras Kargo!

Merhaba ben cumartesi gecesi 7,5 kglık kedi maması sipariş ettim ve pazartesi kargoya verildiğinin mesajı geldi. Salı günü petlebiden aras kargonun kargomu teslimata çıkarıldığı mesajı iletildi ve aras kargonun sitesinde 24 saat içinde teslim edileceği yazıyordu. Bugün kargo takipten baktım ve dün bütün gün evde olmama rağmen paketin kabul edilmediği yazıyordu. Sonra petlebiden tekrar paketiniz teslimata çıkarıldı mesajı geldi... paketim gelir mi? Gelmezse kiminle görüşmem gerek? Aras kargo ile hiçbir şekilde iletişime geçemiyorum.

7 CEVAP

Gul36
Gul36

113362

3 gün şubede beklettikten sonra geri gönderiyor kargo firmaları aslında. Paketin geldiği şubeye mi ulaşmaya çalıştınız? Öyle değilse bir de şubeye ulaşın. Gidebiliyorsanız gidin. Aras'ın müşteri hizmetlerini tekrar tekrar arayın. Yine olmazsa Petleri müşteri hizmetlerini arayıp danışın. (Paketinizi aldıktan sonra da evde olmanıza rağmen paketin kabul edilmediği bilgisini giren şubeyi merkeze bildirin. Sorumsuz kargo şubesi çok fazla maalesef.)

Demin sonunda arasın çağrı merkezine cevap verdiler. Bugün paketi teslim alacağım söylendi ama hiç umudum yok

Gul36
Gul36

113362

Ne gariptir ki size cevap yazdıktan hemen sonra benzer bir sorunu farklı bir firmayla ben de yaşadım. Sabah şubeye ulaştığı görünen kargom için şubeye telefon ettiğimde teslimatın bugün yetişmediğini söylediler pişkin pişkin. Ben de, içinde konserve vardı, bozulursa hesap verirsiniz, dedim. Hemen şikayetvar'a da yazdım. Yarım saat sonra kapım çaldı ve kargo geldi. Siz de peşini bırakmayın.

zuhall
zuhall

10265

Petlebiyle konunun cok alakasi yok tamamen kargo sirketlerinin gevsekligi. Getirmezler getirdik derler, evde bulamayinca aramazlar,getirip geri gotururler haber vermezler. Bolgenizdeki calisan insanlarla cok alakali bir durum bir de. Surekli boyle sıkıntı cekiyorsaniz subeyle ilgili sikayet olusturun ana merkeze.

benimde siparişim vardı kargo firmasında tam tamına 3 gün bekledi ve en son kendim gidip aldım tamamen kargo firması ile alakalı

Ben küçük bir ilçede oturuyorum burda kargo firmasının şubesi yok büyük şehire gitmem gerek. Umarım yarın gelir. Gelmezse mecburen gitmem gerekicek.
Saat 18:15de şu mesaj geldi
"Haftanın belirli günlerinde gidilen mobil alanlarımız içerisindedir. Kargonuzun 15.8.2018 18:15:28 tarihinde teslimatı sağlanacaktır."
Ve tabi ki gelmedi. Böyle bir saçmalık görmedim ben.

Pabloo
Pabloo

646

Aras kargo asla şaşırtmıyor. Her siparişimde aynı sorunları yaşıyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 598 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR