Sürekli Aynı Tür Protein Kaynağı Vermek

Ediii7
Ediii7

606 Puan

Merhaba kedimin tavuğa alerjisi olduğundan her şeyi balıklı alıyorum. kuru maması(Nd), yaş maması(Nd,Schesir), ödül maması(Wanpy, Gimcat) her şeyi balıklı yiyor. Acaba demir eksikliği veya başka bir rahatsızlık görülür mü?
Yaş mamasını sığır etli alayım dedim ama onu da yemiyor. Tek tip protein kaynağı kullanmak sıkıntı çıkarır mı?

4 CEVAP

Ediii7
Ediii7

606

Tamamdır bakayım dediklerinize çok teşekkür ederim ☺️

Lunathecatt
Lunathecatt

10978

Merhaba, tavuk dışında kullanacağınız geyik var, domuz var, bıldırcın var kuzuyu da bir süre sonra alıışıyorlar bizim ki de balık delisiydi yaş mamada tercihleri değişti şu ara balık yerine sığır ve kuzu daha çok seviyor. uzun süre balık kullanmak özellik uzun yıllar yaşayan büyük ve dip balıkları ağır metal daha çok biriktirdiğinden ben rotasyonlu kullanıyorum.

Ediii7
Ediii7

606

Doğru o tamamen aklımdan çıkmış değiştirmekte fayda var o zaman. Önerebileceğiniz bir mama var mı kuzulu. Kedim her mamayı yemiyor maalesef. Bir de siz ne sıklıkla değiştiriyorsunuz mamasını

Lunathecatt
Lunathecatt

10978

kedinize sürekli kullandığınız markalardan deneyebilirsiniz N&D kullanıyorsunuz sanıyorum , bu markada bulabilirsiniz . ayrıca içeriklerine bakarak Britte deneyebilirsiniz ördek alternatifi de var bu markanın ama geçiş süresini uzun tutmanız lazım bize geçmeyen ishal yapmıştı. yaş mamayı da her gün mutlaka vermeye çalışırsınız eski düzeninizde

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap