Kedimin Tuvaletinin Yerini Değiştirdim

Elifakilli
Elifakilli

942 Puan

3,5 aylık dişi yavru bir kedim var bir haftadır bizimle, kum kabını odamda tutuyordum bir sorun yaşamıyorduk fakat çok kötü bir koku oluşunca bir saat falan önece odamın yani kedinin yaşam alanının hemen yanındaki tuvalete koydum kum kabını henüz çişini yapmadı alışsın diye kum kabına koyuyorum yavrumu geri çıkıyor, tuvaleti gelince gidip yapar mı yoksa ortalığa mı yapar bilmiyorum sizce çabuk alışır mı yeni yerine? Alışması için ne yapmalıyım? Doğası gereği kum arar fakat alıştıramam, farklı bir yere yapar ya da tuvaletini yapmaz diye çok korkuyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

3 CEVAP

Pabloo
Pabloo

646

Ben ortalığa yapacağını sanmam 3,5 aylık olmuş kuma yapması gerektiğini biliyordur. Bence tuvaletiniz kapalıysa kapağını açın bir alışsın hayvan eve sonra kapatırsınız. Birkaç kere onu tuvalete siz götürün hemen alışır zaten.

_yagmuur__
_yagmuur__

2151

Ben kedimin mumunu yerini 1 haftada 5 kere değiştirdim nereye koyaşam diye düşünürken her değiştirdiğimde buldu yerini merak etmeyin sizinki de bulur

Elifakilli
Elifakilli

942

Teşekkürler zaten bir kaç kez götürdüm umarım alışır, zaten kumun yerini değiştirdiğimi kendi de gördü. Farklı bir yere koyduğumu tamamen idrak edebilsin diye eski yerine farklı şeyler koydum, tuvaletin de kapısını açık bırakıyorum kolayca gidip gelsin diye.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 11155 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR