Matisse Mamaya Geçiş

septikbaykus
septikbaykus

17255 Puan

Arkadaşlar selam.


Nd morina balıklı kullanıyorum ve benim 6 aylık dana ayda 2.5 kiloya yakın mama yiyor ve çok masraflı olmaya başladı. Matisse somonlu mamaya geçiyim diyorum yüzde 50 daha ucuz baya ekonomik oluyo ne dersiniz? mamayı kullananlar bilgi verebilirmi acaba.


Birde sanabella markası var ama içinde '' kümes hayvanı eti '' yazıyo pek güvenemedim

14 CEVAP

Reyaura
Reyaura

15210

N&D den geçiş yaptim. 2 ay yavru kedisini kullandim 2 aydir matisse tuana balıklı yetiskin kullaniyorum 4 aydir bi problem yok kedilerim seçici olmasina ragmen hic garipsemeden yediler . bazi sitelerde 10kgsini 210liraya bulabilirsiniz ama eylulde zam gelicek en az 280 290 tl olmasi bekleniyor bazi siteler zam bile koymuş alacaksanız elinizi çabuk tutun :)

aleyn
aleyn

113859

matisse kullanmıştım memnundum da aslında kedim seçici olmasına rağmen severek yiyordu tavuk alerjisinden dolayı değiştirmek zorunda kaldım ama bence fiyat parformans açısından iyi bi mama.

septikbaykus
septikbaykus

17255

Ses 1-2

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17492

Bende şu anda yavru kedime royal caninden matisseye geçiş yapıcam aynı durumlar söz konusu cevapları bende bekliyorum..

titrekpasa
titrekpasa

1975

tahıllı mamalar şişirilmiş olduğu için baya çok yiyorlar tahılsız mamada alması gereken besini daha az miktarda yiyerek doyuyorlar. bu yüzden tahılsız mama deneme çabalarındayım ...

titrekpasa
titrekpasa

1975

öldürür demedim zaten. bir öğünde bir çay bardağıyla doyarken belki iki yemek kaşığı tek öğün için yeterli geliyor. bu konuda biraz araştırma yapmanızı tavsiye ederim....

aleyn
aleyn

113859

somonlunun içinde de tavuk vardı o sırada da şiddetli bi mantar durumu vardı o yuzden sıfır tavuk içerikli bi mama arayışına girmiştim.

Breda
Breda

3721

Bende ayni şeyi düşünüyorum ve kararsizim.. Çok artti fiyatlar 4 ay once nd aldigim fiyata simdi matisse alinabiliyor. Mart ayinda 10 kilosu 115 liraymis simdi maşallah ki 270.. Ndyi severek yiyorlar ama acaba onu da severek yerler mi.. Tecrübe eden varsa paylasirsa bende sevinirim..

Breda
Breda

3721

Sanabelle icinde sora sora edindigim fikir daha once proplan ve nd ile beslenen bir iki arkadasin kedileri beğenip yememiş.. Bi de cok koyu kapkara renkli bir mama demişlerdi.. Alman mali iyidir cok saglam denetleniyorlar falan diyenlerde var ama ben guvenemedim..

septikbaykus
septikbaykus

17255

Titrek arkadaş takmayın bu kadar tahıla. Zehir değil öldürmez

septikbaykus
septikbaykus

17255

Yahu biliyorumda abartmayın böyle farklar yok. Gidip 100 lira fazla vermeye değmez tek dediğim bu

septikbaykus
septikbaykus

17255

Geçiş yapanlar yapmayı düşünenlere anlatsın :)

sushico
sushico

630

benim kedim sanabella yemedi arkadaşlar, ufak paket alıp deneyin ben öyle yapmıştım Allahtan. Şimdi matisse deneyeceğim.

septikbaykus
septikbaykus

17255

Tavuklu almayacağım. Somon - Tuna alacağım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 986 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR