Furminator

ilknrdaisy
ilknrdaisy

12806 Puan

Kedim tekir, furminator tarak alacağım. Kedim 4.5-5 kg arasında. Hangi ölçüde furminator tarak alacağıma karar veremedim. Bir sitede S kısa tüylü kediler için olana karar verdim ancak üzerinde 4.5 kilo ve daha aşağısı kediler için uygundur diyor. Kilo bu taraklar için hangi yönden ilgili anlamadım.. hangisini almalıyım?

4 CEVAP

Heiter
Heiter

115202

Sanırım iriliği açısından belirtilmiş. Yani iri bir kediyi dar başlığı olan bir tarakla taramak daha vakit alıcı olur. "Onun yerine geniş başlıklı olandan alın" mantığıyla yapılmıştır yani.

ilknrdaisy
ilknrdaisy

12806

Yanı bize vakit açışından fazlalık dışında herhangi bir problemi olmaz sanırım.. çünkü büyük bedeni hiç bir güvenilir internet sitesinde bulamadım malesef.

Heiter
Heiter

115202

Biz, İngiliz kısa tüylüsü kedimiz için (iri bir kedi yani) dar başlıklı olanını kullanıyoruz ve memnunuz. Geniş başlıklı olsa daha zor olurdu bence çünkü ense kısmı için geniş kalırdı gibi geliyor bana. Aslında o bölgede tüy dökümü az oluyor ama bu mevsimde her yerinden dökülüyor diye tarıyoruz.

FulyaC
FulyaC

1345

Dikkat etmeniz gereken ilk sey kısa tüylü uzun tüylü ayırımı yapmak. Boyuna gelincede size kalmış kaç cm oldugu yazar mutlaka kedinizin üzerinde kaç cmlk bi tarak sizin için daha rahat olursa onu alın. Boyu sadece sizin kullanış konforunuz için diyebilirim. Tabi avuç içi kadar kedi içinde 10 cm boylarında bi tarak almayın tabi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 637 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78330 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR