Kedimizin Dişi Kırıldı

sametsak
sametsak

330 Puan

bugün veteriner dönüşü kedimiz arabada çok tedirgin oldu taşıma çantasının kenarlarını tırmalamaya ve dişini geçirmeye başladı.eve geldiğimizde farkettik ki ön sol alt dişini kırmış ( köpek dişi olan) burnunu çizmiş, kanatmış ve yeni kesilmiş tırnaklarını kanatmıştı.çantasına çişini yapmış ve her yerine bulaştırmış. Veterinere götürmeli miyiz? Herhangi bir yerinde kanama yok yıkayıp temizledik ama diş kırılması için endişeliyiz.

2 CEVAP

VASVIYE
VASVIYE

2566

öncelikle geçmiş olsun veterinerinizin numarası varsa arayıp ona bir sorun ama tırnakları yeni kesilmiş ve kanamışsa bir teknik var onu uygulayıp tırnaklarının ucunun yakılması gerekiyor tırnaklarının kanaması belki de veterinerin hatasıdır çok dibinden keserse kanar ve nasıl bizim canımız acıyorsa onunda canı acıyor o acıyla dişini kırmış olabilir

sametsak
sametsak

330

Teşekkürler.Aradım konuştuk veteriner ile.kanaması dişlerini ve tırnaklarını taşıma çantasına geçirdiği için kırılmıştı, eğer durmuş işe bi sorun olmayacağını söyledi, dişi de dökülecekti zaten yakın zamanda (7 aylık henüz kedimiz) o yüzden yerine yenisi çıkar dedi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 374 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR