Mobilyaları Tırmalamasından Korkuyorum

Siladumann
Siladumann

261 Puan

Herkese merhaba

8 CEVAP

Siladumann
Siladumann

261

Neden bilmiyorum ama sorumun tamamı yayınlanmamış sanırım sadece herkese merhaba kısmı gözüküyor bende siz de de öyle mi?

Siladumann
Siladumann

261

Neyse sorumu tekrar buraya yazayım öyleyse. Biz taşınıyoruz ve tüm eşyalarımız yeni. Babamı kedimi de bu eve getirmeye zor kabul ettirdim. Takdir edersiniz ki artık her şey yeni ve bir sürü borca girerek aldık bu eşyaları. Koltukları korumak için neler yapabiliriz? Şimdiden teşekkür ederim..

Nurada
Nurada

2746

Kolonya parfüm kokusundan nefret ediyorlar kediler en azından çoğu diyeyim ondan yada kedi uzaklaştırıcı sprey kullanabilirsiniz. Birde tırmalama tahtası alın oyuncaklılardan dikkatlerini çekecek şekilde

kedilerim2018
kedilerim2018

117665

benimde evim sıfır mobilya idi.kedilerime kocaman tırmalama evi yaptırdım 3 katlı bişey odanın yarısını kaplıyor.fakat hiç birisi bu ev ile ilgilen medi.evin heryerindeler .mutfak masamın sandalyeleri yırtıldı.bence tek çare her odayı ona açmamak .benim bir odamda köpeğim yatak odam ve salonumdada kedilerim var .yani ben odaları kapatamıyorum malesef .ben başaramadım.belki siz başara bilirsiniz.bu konuyu bende takip ediyorum.belki bende bi çare bulurum.

Postaci
Postaci

19

Benimde iki kedim var koltuklar için tek çare her yerini örten kılıflar yoksa herhalukarda zarar verirler çaresi yok kolanya şu bu tırmalama tahtası hiç çözüm olmuyor ben o yüzden yenilemiyorum çünkü yepyeni ikiz yatakları lime lime yaptılar.Tırnaklarını düzenli kesin buda bir nebze etkili.

eccakir
eccakir

3113

Nedendir bilmiyorum ama bizim kedimizin hiç orayı burayı yırtma girişimi olmadı evin her yerini de geziyor. Mutfak sandalyeleri deri, koltuklarımız da yeni ama tırnaklarını geçirebildiği bir malı yok. Tırtıklı kumaşı çok seviyor tırtıklı bir koltuğumuz var onda tırnaklarını törpülüyor ama henüz yırtılmadı. Tırmalama tahtasına yönlendirdik bebekliğinden beri işe yaradı. Tırnaklarını bir yere geçirmeye başlayınca alıp tırmalama tahtasına götürün bence işe yarıyor bir zaman sonra.

Nurada
Nurada

2746

Kediden kediye değişir. Koku ve tırmalama tahtası etkili olabileceğini düşündüm ama kedinizi en iyi siz tanıyorsunuz

Nurada
Nurada

2746

Bide bu tırmalama tahtası işe yaramadı diyenler genelde ortaya koyup kedinin gitmesini bekleyenler. Siz tırmalama girişiminde bulunduğu tırnaklarını çıkardığı zaman görürün oraya. Ara ara da götürün tanımasını sağlayın

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 537 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR