Yaru Kediye Normal Mama Vermek.

kedilerim2018
kedilerim2018

117665 Puan

arkadaşlar kedilerimin birisi 5 aylık 3 klo.diğeri 6 aylık 2.5 kilo biriside 1.5 kilo civarı.yavru kedi mamaları hep tavuklu ve çok tüy döktürüyor .oyüzden büyük kedi mamasına geçiş yapmak istiyorum .proplan ve orijen balıklıyı karıştırarak veriyordum fakat hiç memnun değilim.nd ye geçiş yapıcam .sizce büyük kedi maması kedilerime uygunmu?

4 CEVAP

pamuk18pamuk
pamuk18pamuk

13496

Bence vermeyin 8 ay sonrası veriliyor diye biliyorum kedilerinize fazla gelir içeriği

Simbat
Simbat

1044

Balıklı ve kuzu etli yavru kedi mamaları var. Bozita, Pro choice, La vital, Felicia bu markaların balıklı yavru kedi mamaları mevcut. Şuan için çok küçükler dişleri yetişkin kedi maması için uygun olmayacaktır. Aynı zamanda kitten ( yavru kedi mamaları) mamalarda büyümesi için ekstra taurin ve protein desteği var. 1 yaşına kadar yetişkin kedi maması vermekten kaçının. Naçizane tavsiyemdir.

onurtemiz
onurtemiz

116286

Siz ne yaptınız ! Proplan verillir mi hiç Orijen ile birlikte. Ayrıca Orijen çok yüksek protein içerir yaz aylarında dökülme yapar tavuklu mamalar. Sadece Orijen Kitten verseniz tüy problemi azalırdı. Orijen hangi çeşidini veriyordunuz ? Biraz daha detaylı bilgi yazarsanız yardımcı olabilirim

kedilerim2018
kedilerim2018

117665

Orijinalden balıklı istiyordum proplan junyir in icine

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 566 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR