Kedimi Veterinere Bırakmak Zorundayım

sushico
sushico

630 Puan

arkadaşlar 2 gün öncede konu açmıştım , sabah baktım hala iple gelen dışkılar var ve bitti sanıp tuvaletinden çıkıyor peşinden ipe sarılmış dışkılarda evin heryerinde. devamı var içeride çıkmıyorda bugün bir kısmı çıkmış sadece. Ve ben bugun gitcektim ama yarına attık yolculuğu yarın sabah çıkıcaz ve bu durumda 2.5 gün veterinerdeki pansiyona bırakmam gerekiyor. Çok moralim bozuk yani endişeliyim, herkes psikolojisi bozulur demiş nette araştırdım. Ama şuan başka çarem yok. Bol bol dua edicem.

7 CEVAP

Aynı durum bende de var. Bende bırakmak zorundayım hem de daha uzun bir süre 10 gün kadar. Psikolojisi terkedildim bir daha dönmeyecekler diye düşüneceği için bozulur. Ama hayvanlar insanlar gibi kinci değiller. Siz geri almaya geldiğinde müteşekkir ile karşılayacaktır eminim ki. İlla ki bozulabilir psikolojisi ama düzelmez diye de bir şey yok.

Uranus1
Uranus1

719

Arkadaşlar ayrılık anksiyesinde 2 günde kaygı gelişmez durum monotonlaşırsa kedi kaygı duymaya başlar bu süreçte 2 hafta sonra gerçekleşmeye başlar 1, 2 günden kedinizin psikolojisi bozulmaz

sushico
sushico

630

cok saol uranus ya içime su serptin gerçekten.. Birde şu ipi tamamen çıkarsa da rahat etsek 2 gündür uğraşıyoruz, endişeleniyoruz.

@uranus1 ben de bi 10 gün kadar bırakacağım, inşallah 10 gün de çok etkilemez:/

Uranus1
Uranus1

719

Sadece bırakacağınız yeri iyice inceleyin internettem yorumlarına bakın 10 günde birşey olmaz hekim ve asistanlar iyi oldukça kötü davranmaması durumunda etkilenmezler

sushico
sushico

630

sadece 1 gece bırakabildik :)) gitiğimiz yeri beğenmediğimizden ve aklım sürekli sushide kaldığından geri döndük :) ben sadece 1 gece yanında yoktum ama ben yokken yemek yememiş su içmemiş kuzucum. umarım birdha mecbur kalmam o kafese konulması beni üzdü çok

iozksn
iozksn

950

Merhaba,
Biz tatile çıkarken kedimizi 14 gün için Veteriner pansiyonuna bıraktık. Bizim de benzer endişelerimiz vardı, bize küser mi, psikolojisi bozulur mu diye ancak hem bıraktığımız Veterinerin (Ankara) tutumu ve bize söyledikleri hem de kedimizin kalacağı mekanın temizliği ve şekli bizi rahatlattı. Gerçekten de 2 hafta sonra almaya gittiğimizde hiçbir sorun yoktu, bizi özlemişti ama hiç küsme gibi bir durum olmadı.
Kısacası bu durumlar hem biraz kedinizin kişiliğine hem de bırakacağınız veterinere bağlı. Bizim oğlan 4 aylıktı bıraktığımızda, daha büyük kedilerde farklı bir sonuç oluşturur mu bilmiyorum, bunu da belirtmiş olayım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1267 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR