Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
fabyanenst sordu.
mlatte cevap verdi.
Kedimde uzun süredir Virbac kısır mama kullanıyorum, severek yiyor hiçbir sorun yaşamadım ancak sormak istedim içerik bilen ve değerlendiren arkadaşlar, n&d mi virbactan devam mı
PatatesPersian bu kadar rahat nasıl ekmekten farksız bir mamayı tavsiye edebiliyorsunuz. Kaçtır royalcanin tavsiyenizi görüyorum geçiyorum ama artık kayıtsız kalamıycam. İçerik bilmeyen okuyamayan insanlar iyi bir mama sanabilir ne yazık ki içeriği rezalet bir mama royalcanin ve proplan bana göre wiskastan farksız markette satılanlardan farksız çünkü içerik yok lütfen mama içeriği okuyarak tavsiler verelim bilmeyenleri doğru yola yönlendirelim.
Hele virbac kullanan birine royalcanin tavsiye etmek BMW den in şahine bin, şahin daha sağlam, daha hızlı demekten farksız :)
Blue_hpood ne yazık ki her kedi buna müsait değil hatta keşke çiğ beslenme yapabilsek ama bir virbac royalcaninle eş değer olamaz:) proteini hidrolize olunca orda bir kesimde ayrılma oluyor ama benim alerjiden tercih sebebim hidrolize protein. %44 hayvansal proteini benim için yeterli. %91 karbonhidrat yok %9 kalıyor. Paketini çeviri yaparak detaylı incelemiştim içeriği bana makul geldi.
Carsi07 veteriner kliniğinden alıyorum. 7kg paket daha uyguna geliyor.
Bence virbactan devam :) kedinizde hiçbir sorun yoksa iyi geliyorsa mama değişimi risk.
Aynı soruyu aynı iki marka üzerinden veterinerime sorduğumda bir sıkıntın yoksa kedin iştahla yiyorsa virbac iyi bir mamadır değiştirmene hiç gerek yok demişti. Biz de virbacla devam ediyoruz
ben ND kullanıyorum her mama her kediye yaramaz felsefesinden yol açıkarak hazır doğru mamayı bulmuşken değiştirmeyin
menüye yaş mama ekleyin sıkılmaz böylelikle
Virbac iyi mama ama veteriner ürünü .
Her yerde ve her şartta petshoplarda rahat ulaşmak için Royal Canin kapalı orijinal ürünler tavsiye ederim .
Sevgiler
İki ürünü de kullanmadım ama virbac bence daha iyi hem de veteriner ürünü olan bir mama durumunuz el veriyorsa virbac kullanın ama her mama her kediye de iyi gelmiyor bunu bilerek kullanın :)
Tabikide virbac... nd kullandıgımda benim minnoş kızım ishal oldu virbaca geçtiğimden beri ishali geçti,tüyleri parladı enerjisi bile arttı birde cok su içmeye basladı..virbac baby bu arada
Biz yumuşak dışkı ve ara ara olan ishal sebebiyle mecburen virbac gastro kullanıyoruz ama araştırdığım ve okuduğum kadarıyla virbac baya kaliteli ancak baya da pahalı tabi :) bütçenizi zorlamayacaksa virbactan vazgeçmeyin derim ama virbac klasmanında fakat daha uygun fiyatlı bulursanız onu da deneyin derim ben de arıyorum çünkü öyle bir mama :)
Merhaba virbac i nerelerden temin ediyorsunuz acaba
mervemre en nihayetinde kuru mama diye bakıyorum olaya:) o yüzden ikisini de önermiyorum, ben genel olarak kuru beslenme önermiyorum zaten. virbac değil orijen de önermiyorum.
kesinlikle virbac
ikisi de değil, çiğ beslenme, kaliteli konserve veya ev yapımı yaş mama. virbac çok övülüyor falan diye içerisine baktım, doğru düzgün et yok
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.