Tüy Dökme Sorunu

dadamila
dadamila

1042 Puan

merhabalar.
1 yaşındaki kedimde son günlerde aşırı tüy dökme problemi ortaya çıktı. Gimcat Beauty Paste Kedi Macunu hakkında güzel yorumlar okudum fakat hiç bir yerde bulamadım.tüy dökme ve deri sağlığı için bu ürün dışında önerebileceği bir ürün olan var mıdır acaba? şimdiden teşekkürler.

7 CEVAP

tattoo35
tattoo35

252

Vetoskin kullan derim içinde omega 6-3 çinko oksit omega b vitamini grubu biotin falan vardı 120 tl falan civarında . bide hergun t aramanı tavsiye ederim yoksa yok :)

Tikih
Tikih

15400

Kedinizi hiç tatile giderken yalnız bıraktınızmı belki o yüzdendir.mevsim geçişi olduğu için de olabilir.bende kediler için vitamin duymuştum ama siz en iyisi veterinerinize sorun

dadamila
dadamila

1042

pek taranmaktan hoşlanan bir kedi değil ama taramaya çalışıyorum tabi . bahsettiğiniz ürüne bakıcam. teşekkürler

Beyzaing
Beyzaing

614

Veterinere danışabilirsiniz, kliniklerde bu tarz şeyler satılıyor

ekstra bişeye gerek yok, hava malum sıcak ondan dolayı muhtemelen aynı durumdan bizde muzdaribiz. dün veterinere götürdüm mantar ama iyileşiyor dedi. sizinkinde ufakta olsa tüyünde açılma varsa götürün derim öyle bir şey yoksa hayvanlar için eldivenler satılıyor tarak özelliği var ondan alın ve profine derma somonlu mamayı kullanın turp gibi olur :)

dadamila
dadamila

1042

tüylerin de açılma görmedim.tüy değiştirirken döktüğü gibi döküyor sadece. bu yaz doğum yaptı kedim ve evdeki kedi popülasyonu bir ara epey arttı. sokaktan hasta bir yavru bulduk . o eve ilk geldiğin de onu çok kıskandı. sanırım benden kıskandı ve sonra kendini sevdirmeyi de bıraktı.stresin de etkisi olmuş olabilir mi ? (not: şimdi aramızı düzeltmeye başladık.:) ) mama olarak da profine değil de matissenin somonlusunu denemeyi düşünüyorum.

dadamila
dadamila

1042

bayramdan sonra veterinere gidicez zaten ama yine de bir fikir almak istedim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 567 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR