Matisse Salmon & Tuna Kedi Maması Hakkında Deneyim Ve Fikirleriniz Nelerdir?

dadamila
dadamila

1042 Puan

merhabalar. kedimin mamasını değiştirmek istiyorum. Matisse Salmon & Tuna Kedi Maması aklıma yattı ama bazı somonlu mamalar çok yoğun ve kötü kokuyorlar. bu mama hakkında iyi yorumlar okudum fakat koku meselesi hala kafamda soru işareti. bu mamayı kullanmış olanlar deneyimlerini ve fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim. (not: bütçeme uygun olduğu için bu markayı seçtim.bu fiyatlarda iyi mama önerisi olan olursa açığım.)

7 CEVAP

felishuman
felishuman

10828

Bu fiyatlarda seçebileceğiniz en iyi mama bence Matisse. Koku sizin için mi sorun oluşturuyor? Öyleyse mama kabını havadar bir yere koyun ve sıcak havalarda kabındaki maması bittikçe az az koyun öyle yesin diğer türlü mama çok bekleyince kötü kokabiliyor. Kaliteli mama yine de kokar maalesef, bence kedinizin sağlığı için buna katlanmalısınız

dadamila
dadamila

1042

anladım teşekkürler bilgi için :)

aleyn
aleyn

113859

matisse somonlu kullanmıştım çok oluyor ama öyle rahatsız edecek kadar bi koku hatırlamıyorum kedim de sorunsuzca yemişti.

Reyaura
Reyaura

15210

Ben kullaniyorum kokuyor ama evi sarmiyor kokusu . zayif olan 2 kedim kilo aldi ve begenerek yiyolar bence içerik olarakda fiyatina göre iyi

dadamila
dadamila

1042

çok yoğun ve evin her yerini saran başka bir markanın somonlusunu kullanmıştım. kedim de hoşlanmadı ve yemedi.bende hak vermiştim ona açıkçası. derdim kokması değil kötü kokuya sahip bir mama olmaması.bütün balıklı mamalarda bu sorun var mıdır ki? bu konuda bilginiz var mı?

dadamila
dadamila

1042

bu mama hakkında bilgiye sahip misiniz? Happy Cat Weide Lamm Kedi Maması da 2. tercih olarak aklımda şu an.

felishuman
felishuman

10828

Matisse Happy Catten kat kat iyi bir mamadır. Biz de balıklı ve tavuklu Acana kullanıyoruz şuan ama bahsettiğiniz gibi bir koku olayı yok:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 552 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR