Selamlar,
Yaklaşık 4 sene önce Matisse mama alıyordum kedilerime. Tavuklu olandan. Sonra piyasada bulamadığım için Felicia'ya dönmüştüm. Şimdi görüyorum ki tekrar gelmeye başlamış. Tekrar alınır mı? Çok kalite farkı var mı?
Teşekkür ederim.
Kedilerim bu zamana kadar hep tavuklu yediler somona dönmeli miyim?
bence ikisi de kötü bir mama ekmekten farkları yok :( alerjileri yoksa balıklı mamalar bence daha iyi kedi sağlığı açısından. ekonomik olarak zorlamayacaksa da en azından daha temiz içerikli mamaya geçmenizi tavsiye ederim
2 tane kedim var ve şu an çalışmıyorum maalesef :( Matisse Farmina maması değil mi? Ne önerirsiniz? 10-12kg arası alıyoruz
anlıyorum :( farmina maması evet ama içerisinde pirinç, mısır gibi çok fazla karbonhidrat var bu sebeple ekmek gibi dedim. belki brit care markasına bakabilirsiniz ama uzun bir geçiş süreci yapmanız lazım bazı kullanıcılar ishalden şikayetçi oluyor brit care mamada. britte 10-12kglık paketler yok diye biliyorum sanırım 7-8kglık paketler var
BritCare markasına bir ara çok ısınmıştım dediğiniz gibi ishal şikayetini görünce çok çekindim sizce değiştirmeye değer mi? Temiz içerik olmasını çok isterim onlar da evlat :(
bence kesinlikle değiştirmeye değer, felicia ve matisse markalarının içeriğinde ne yazık ki taze et ibaresi bile yok hep unla doldurmuşlar içini. britte de karbonhidrat yok değil elbette var ama diğer 2 markaya göre içerik olarak daha iyi en azından taze et içeriyor. somonlu ve tavşanlı çeşitlerine bakabilirsiniz.
Royal Canin nasıldır? 15 kg buldum fiyatı fena gelmedi bölünce. Migros'un kampanyasından denk getirmeye çalışıyorum da. Nutri Feline var bir de ama onu ilk defa görüyorum. Ne diyorsunuz Royal Canin kısırlaştırılmış kedi mamasına?
bence brit alabiliyorsanız önceliği brit mamaya verin ama ben içerik olarak beğenmesem de royal caninden de memnun olanları görüyorum belki deneyebilirsiniz. 15kglık mama sizi maliyet olarak daha çok rahatlatır uzun vadede.
Dediğim gibi kampanya ile alırsam hem ücret iadesi olacak diye düşünmüştüm ama iyi değil diyorsanız almam. Kedilerim 7 yaşının üstünde yaşlı mamasına mı geçmeliyim?
7 yaş üzeri kedilerle alakalı ne yazık ki pek fikrim yok, belki konuyla alakalı bilgisi olan arkadaşlar yazar
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor