Merhabalar bir arkadaşımızın kedisi doğurdu ve ailecek çok istiyoruz ikinci kediyi fakat tereddütlerimiz var tabii ki. Şu an 2,5 aylık dişi kedim var melez. O kedi geldiğinde 4-5 aylık olacak büyük ihtimalle. Alacağımız kedi de 2-3 aylık civari British Shorthair ırkı dişi. (Yanlış anlaşılmasın satın almayacağız ben zaten barınakta istiyorum ama annem 2. Kediye ancak bu şekilde izin vereceğini söylüyor maalesef. Çok tatlı buluyormus. Pehhh) bir sorun olmaz değil mi ?
Tabiikide sorun olmaz sadece alışma süreci sorun ama onu da zaman halleder zaten. Bence siz gayet iyi bir is yapıyorsunuz. Miniğinize bir dost edinmeniz çok güzel hem boylece bir arkadaşı olur ve sıkılmaz.
Teşekkürler mutlu oldum cidden çünkü 2. kediyi alma 1.nin pabucu dama atılır diyen, 1. kediyi unutursun diyen, 2. şu yavru diğeri büyük olacak kıskanır diyen oldu çok. Sağolun cevap için :)
Benim büyük kedim çok hırçın olduğu için alıştırmam biraz zor oldu ama kediniz uysalsa bence başta biraz tereddütlü yaklaşsa bile ilerde illaki alışır ve ona arkadaş olması bence de çok iyi olmuş ve şöyle birşey de var britishlerin ücretli satılması çokta yanlış gelmiyor bana çünkü o kediler sokakta yaşayamıyor ve ücretli sahiplenmek sokağa atmak için biraz bezdirici oluyor britishler sokakta ölür çünkü
@ecemarinmis yok uysal baya. Yabancılara karşı da öyle. British konusunda haklısınız zaten yakın bir tanıdık olduğu için bize ücretsiz veriyor kendi kedilerinin yavrusu 2 kedisi var british
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor