N&D Vs Sanabelle

burlo
burlo

4578 Puan

kedim yaklaşık 5-6aydır N&D düşük tahıllı kuzulu mama yiyor. sürekli aynı mama yemesini istemiyorum. bir süre baska mama kullanıp tekrar N&D geri dönüş yapmak istiyorum. Araştırmalarım sonucunda Sanabelle kuzu etli mama ve sensitive with fresh poultry kedi mamasını karıştırıp vermek fikrindeyim. tavuklu tek basına tüylerinde dökme yapıyor ama çok seviyo tavuklu mama:( ben de kuzu ve tavuk karıştırıp vermek istiyorum. N&D devam mı etmeliyim yoksa bir süre için Sanabelle kullanmalı mıyım?

11 CEVAP

burlo
burlo

4578

N&D kuzulu ve tavuklu sipariş verdim :) N&D den şaşmayacağım. uyarılar için teşekkür ederim.

Bilgeylmz
Bilgeylmz

13081

Nd ye devam edin. Neden başka mamaya geçeceksiniz ki. En kaliteli mamayı kullanıyorsunuz.nd ye geri dönecekseniz geçmeyin. Hayvanın sindirim sistemini bozarsınız. Ben kedim ölene kadar nd ye devam edilmesi taraftarıyım

Bilgeylmz
Bilgeylmz

13081

Arada ödül maması malt yaş mama verin. Sıkılmaz niye sıkılsın. Belki nd yi bırakmadan mamasının içine istediginiz mamadan koyun karıstırıp verin. Mamayı degistirmeyin

AyseBerraAydin
AyseBerraAydin

12420

Genelde uzun cevaplar yazarım. Kısa. N&D de devam

felishuman
felishuman

10828

Kedilerin sindirim sistemi çok hassas olduğundan ve Sanabelle de N&D’nin yanına yakışmayacak bir mama olduğundan böyle bir şey yapmanızı önermem. İlla başka mamalar da yesin derseniz 2 mamayı karıştırıp verebilirsiniz bir süre, Sanabelle’den daha iyi bir mamayla karıştırsanız daha iyi olur:) Brit Care Cocco’ya bir bakın içeriğini beğenmiştim ben.

aleyn
aleyn

113859

başka bi mamaya geçerseniz mutlaka bir iki hafta karıştırarak verin sindirimin alışması için, ayrıca sanabelladansa nd nin farklı bi çeşidini kullanabilirsiniz mesela düşük tahıllı morina balıklısı da güzeldir.

onurtemiz
onurtemiz

116286

ND den asla vazgeçmeyin bir sürü çeşidi var bu markanın. Yukarı da vermek istemiyıorum aynı mama ve ya sıkılır hayvan gibisinden yazmışsınız çok yanlış yoldasınız araştırmalarını biraz yanlış yapmışsınız.
Sanabelle orta kalite mamalar arasındadır. Tek başına ND verebilirsiniz. Ama sindirime güçlendirmek adına mamaları karıştıtararak verebilirsiniz de ama belli bilinen ve önerilen mamaları deneyi. Bu arada Royal Canin, Hill's ve ProPlan vermeyin hayvana, almayın. Yaz ayında olduğumuz için balıklı ND verin Sonbahar da kuzulu kışın tavuklu diye program oluşturabilirsiniz. Vİtamin bıldırcın yumurtası biraz yoğurt yaş mamalar da verirseniz sindirime epey bir güçlü olur.

burlo
burlo

4578

bazı yazılarda mamaları dönüşümlü kullanmayı öneriyorlardı. hep aynı mamayı yemekten sıkılır mı acaba diye düşündüm. Sanabelle de iyi bir marka..

burlo
burlo

4578

kedim kuru-yaş mama ve zeytin dışında hiçbir sey yemiyor. çok farklı markaların maltlarından aldım yemedi. aynı şekilde ödül mamasını da. biraz değişik bir kedi:( ödül olarak zeytin yiyor. N&D ve Sanabelle de karıştırıp verebilirim aslında.

burlo
burlo

4578

teşekkür ederim cevaplar için N&D kuzulu ve tavuklu da karar kıldım:)

septikbaykus
septikbaykus

17255

nd morina kullanıyordum. kuzulu aldım karıştırdım 2 sini aynı anda yiyoruz özetle :) Katılıyorum fiyat kalite olarak en iyisi nd şuan.


He gidip acana alırım derseniz bişey diyemem tabi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3302 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81392 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR