Kedimin Doğumgünü:)

burlo
burlo

4578 Puan

Geçtiğimiz ay sonunda kedimin doğumgününü kutladık. Şevki'yi geçen sene Eylül 27de petlebiden sahiplenmistim. Sahiplendiğim ilk kedi ve hayatımın anlamı oldu. Hiç böyle hisler hissetmemistim. Bir kedi bir köpek sahiplenmek anne olma duygusuyla eşdeğer bir şeymiş. Şevki'den sonra her şeyim o oldu önceliklerim, aşkım, saf sevginin anlamı canım oğlum. Eve ilk geldiğinde kum kabından bile korkup ayakkabı kutusuna koyduğum kuma tuvaletini yapardı şimdi o ayakkabı kutusuna bacakları dahi sığmıyor :) Evimizin neşesi oldu onsuz bir gün daha düşünemiyorum. Bir avuç olan ömrüm 7kiloluk bir aslan oldu. Birlikte sağlıklı ömürler oğlusum :)


12 CEVAP

Tikih
Tikih

15400

Gerçekten duygulandım şimdi hayvanlarla beraber hayat çok hızlı geçiyor. Bir bakıyorsunuz daha yeni doğmuş bir bakıyorsunuz size öbür dünyadan bakıyor. Ben bir kedi sahibi olunca içimdeki şefkati öğrendim ve asıl kendimi keşfettim. Kedilerim bana kendim olmayı ögretti . Üzüldüğümde , sevindiğimde , sinirlendiğimde ve hatta en kötü günümde bana sevgilerini gösterdiler.

burlo
burlo

4578

bir avcum kadardı şimdi kucağımda zor taşıyorum:) beni daha bilinçli daha uysal yaptı. yanımda mamasız bir yere çıkmıyorum. kapımın önünden mama eksik etmiyorum. neden varım sorusunun yanıtlarından biri. herkese nasip olur umarım böyle saf hisler

Minikbella
Minikbella

2582

Ayy çok şekersiniz çok duygulanım su anda umarım kediniz uzun sure çok yasar. Ve sizi geç terkeder.

Minikbella
Minikbella

2582

Zaman ne kadar da cabuk geçiyor değil mi daha dun yavruydu şimdiyse evin paşası :) dediginiz gibi ayni çocuğumuz gibi oluyorlar. Nereye gitsek pesimizde. Ayni evde aynı yatakta. Hastalıkta sağlıkta yanındayız. Bu hissin yeri başka . çok çok harika birşey.

guineapigela
guineapigela

119533

Iyiki dogmussssss:)

burlo
burlo

4578

karşılıksız tek sevgi kesinlikle annelik. evlatlarımız oluyorlar. inşalllah bir gün herkes tadar bu hissi. en az 3 çocuk değil en az 1 kedi ya da 1köpek :)

burlo
burlo

4578

çok teşekkür ederim :) amin inşallah..

İyi ki doğdun Şevki sahibinle huzurlu sağlıklı mutlu nice senelere:) çok güzel olmuş

mustafaparlak
mustafaparlak

2535

İyi ki doğmuş. Yalnız ufak bir detaya takıldım ben :) 7 kilo biraz fazla. Hatta birazdan da fazla. Ve kedilerde obezite çok ciddi sorunlar doğurabiliyor. Ve Allah korusun bir ameliyat olma vb. durumda anestezi için de riski artırıyor.Gözümüze çok tatlı gözüküyorlar tombik tombik kabul. Bizde aynı sorundan muzdaribiz. 7,1 kilo. Diyete başladık.. Sadece bir uyarmak istedim sizleri :))

burlo
burlo

4578

teşekkür ederim yorumlarınız için :) kedim de herhangi bir hastalık yok çok şükür boyu da normalden uzun bir kedi fotoğrafta belli olmamıs:) ama yaş mamayı azalttık haftada ikiden bire düşürdük:(

uyuyankedi
uyuyankedi

734

gerçekten çok duygulandırıcı birşey ben kızımı ilk aldığımda içimdeki heyecanı anlatamazdım şimdi kızım büyüdü . ve koca kız oldu ama benim gözümde hala ilk günü gibi , bakışları , hareketleri ve çıkardığı sesleri beni benden alıyor . umarım herkes bu duyguyu tadar

burlo
burlo

4578

çok güzel anlatmıssınız.. umarım:) @uyuyankedi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1085 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 9 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR