Oğluma Müteşekkirim:))

Darwincan
Darwincan

2570 Puan

Tatlı oğlumuz Darwin ile ilk uzun araba yolculuğumuzu gerçekleştirdik. Daha iyisi mümkün olamazdı herhalde. 1 hafta yabancı bir yere bıraktık sorun olmadı, 2 gün evde yalnız kaldı, sıfır problem. En son dedik bu tatilde de bizimle gelsin. Neredeyse 8 saatlik geliş gidiş iki ayrı yolculuk, yığınla değişik mekan ve insan. Evin evladı olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Yavrum yol boyu kah taşıma çantasında, kah göğüs tasmasıyla aracın çeşitli yerlerinde dolaşarak tatlı tatlı eşlik etti bize. Arkadaşlar anladığım şudur ki bu kedi bizden daha akıllı ve uyumlu. O kadar şanslıymışız ki bunca zaman sonra bizi sahiplenmiş bu can. Cidden ailece müteşekkiriz bu kediye. Hepimizi çok mutlu ediyor. Yolculuktan gelir gelmez paylaşmak istedim bu düşüncelerimi..

3 CEVAP

AyseBerraAydin
AyseBerraAydin

12420

Bizimki de öyle şu son haftada 3 şehir gördü 3 ev :D sıfır sorun. Rahatttt. 9 saat yolculuk yaptık biz de. Uyumlu kediler bir numaradır :)

Friolero
Friolero

12756

Aynen çok eğlenceli oluyor kediyle köpekle yolculuk. Biz de nereye gitsek götürüyoruz babam araba sürerken bacağında uyuyor çok tatlı :)


Yalnız bu sefer pansiyona bırakmak zorunda kaldık, ilk defa. Aklım hep onlarda. İmkan varsa kesinlikle götürülmeli.

Darwincan
Darwincan

2570

Şanslıyız desenize... Maaşallah yavrucaklara...

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 576 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.105 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR