Tüy Dökme Sorunu

SonerSimsek
SonerSimsek

231 Puan

Merhaba, 2 tane kısır dışı tekir kedim var fakat çok fazla tüy döküyor. Mevsim gecisinden ziyade kış ayında da döküyordu. Kullanabileceğim önerebileceginiz mama, takviye gıda, vitamin vb ürün varsa yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler herkese .

7 CEVAP

Patimm09
Patimm09

14754

Öncelikle mamanızın kaliteli olması gerekiyor onun haricin de takviye olarak b plus damla önerebilirim ve mutlaka her gün tarayın hafta da bir gün de furminatör tarakla tararsanız güzel olur :)

htcmmss
htcmmss

12010

Veterinerim Vitoskin 90 kapsül önerdi. Henüz 5 gündür kullanıyorum ama yorumları baya iyiydi. Ucunu kırıp sıvı şekilde veriyorsunuz. Kedim severek yedi. Veterinerde fiyatı 1550₺ idi. Biraz tuzlu ama hem 3 aylık olduğu için hemde veteriner markası olduğu için fiyatı normal gibi. Ayrıca her gün furminatör ile taramamı söyledi. İzin verdiği sürece tarıyorum bende.

Lunathecatt
Lunathecatt

11865

Görüldüğü üzere uzun tüylü 10 aylık kedimiz var sabah akşam kaliteli yaş mama ( hazır yada ev yapımı) 24 Gr da kuru mama (brit ND karışık) hakkı var 1,5 ciddi tüy döktü şuan toparladı nerdeyse hiç dökmüyo sayılır her gün tarıyorım takviye olarak birşey hiç kullanmadık sadece malt veriyorum haftada 3-4 gün beslenmesine ve taramaya özen gösterirseniz normale dönecektir

SonerSimsek
SonerSimsek

231

Geri dönüşler için teşekkür ederim, hangi mamayı tavsiye edersiniz

htcmmss
htcmmss

12010

Virbac der susarım.

hsn433
hsn433

988

Nd-Acana-Orijen bunlar premium mama markaları bunlardan birini tercih edebilirsiniz.

SonerSimsek
SonerSimsek

231

Dönüşler için teşekkürler dikkat edecegim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap