Köpek Maması Öneri

Mayis1
Mayis1

12715 Puan

2 tane köpeğimiz, 3ü yavru 4 tane de kedimiz var. Hepsine acana, orijen ya da nd alamayız maalesef. Köpekler şu an goody kullanıyor ama sevmiyorlar. zaten kalitesiz bir mama olduğunu biliyorum ancak babam almış işte. Kedilerde olduğu gibi köpeklerde de hills,proplan ya da royal canin in fiyatını hakettiğini düşünmüyorum ya da abartıldığı kadar iyi olduğunu. Eğer bu markaların köpek maması konusunda yanılıyorsam düzeltin lütfen. İyice uzattım. 2 tane köpeğimize de aynı mamayı kullanıcaz uygun fiyatlı ve kaliteli bir mama önerirsemiz sevinirim. Daha önce kullanıp memnun kalmadığınız mamaları da yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

6 CEVAP

septikbaykus
septikbaykus

17255

N&D , Wildfield , Taste of Wild ,


Daha ucuz derseniz golosi yada bozita


Çokda bilgim yok köpek maması konusunda ama üstdeki markalar çok iyidir :)

beautifulcat
beautifulcat

10837

Brit Care 'de içerik olarak iyi duruyor ama bu kadar kedi köpek için yine bütçeyi aşabilir. Yine Matisse ve Sanabelle'ye de bakabilirsiniz. Purina One'da en azından meat and meat products yok, ona da bakabilirsiniz.Bir dönem sokakta baktığım kedime Bonacibo veriyordum. Sırtında tüy dökülmesi başlamıştı. Mamadan olduğunu düşünüyorum keza Mito'ya geçince hemen düzelmişti.

FulyaC
FulyaC

1345

Ben ND kullanıyorum. Maddi açıdan zor bi zmanımda reflekse geçtim tavsiye üzerine bi aylık bi süre için ancak bi sıkıntı yaşamadık içerik olarakta kötü değildi bence.kendi sitesinden bakabilirsiniz içeriğine vs

Mayis1
Mayis1

12715

Uygun fiyatlı olarak Bonacibo öneriliyor ancak iyi yorum olduğu kadar olumsuz yorum da gördüm. Siz ne diyorsunuz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Mayis1
Mayis1

12715

Kucho almak istemiyor ancak deneyip memnun kalan var mı merak ettim

Mayis1
Mayis1

12715

Bozita mama hakkında ne düşünüyorsunuz? Gerçekten mamalar iyice pahalılanmış ucuz bir mamanın da kaliteli olabileceğini düşünmüyorum ama kötünün iyisi olsun bari.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 639 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80967 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR