Kedi Maması Önerirmisinz

Patimm27
Patimm27

186 Puan

Kedi mamasi önerirmisiniz

15 CEVAP

aleyn
aleyn

113859

nd düşük tahıllı ya da tahılsız serileri, daha uygun fiyatlı olarak matisse.

Gul36
Gul36

113368

Royal Canin, Proplan, Hills'ten uzak durunuz.

Reyaura
Reyaura

15210

@Bademkedicik o kadar iyi bir mamaki biz bile bazen yiyoruz desen şaşırmam

@Gul36 merhabalar 8 aylık kedim var ve ilk günden beri proplan’la besliyoruz. Yorumunuzu görünce sormak istedim. Neden uzak durun dediniz,ne zararı var acaba?

AyseBerraAydin
AyseBerraAydin

12420

@Senaceliktenn Çünkü bu mamalar et çok az içeriyor kedilerin ihtiyacı olanı yani. Fakat içeriği kedilerin gram ihtiyacı olmayan tahıl, mısır, sebze-meyve gibi karbonhidrat ağırlıklı. N&D, Acana, Orijen, Petcurean en iyi mamalardir. Bir düşük seviyeleri ise Brit Care, Bozita gibi mamalar. İçeriği çok çok berbat değil Proplan, RC, Hill's gibi mamalarında fakat fiyatlarını hiç mi hiç hak etmiyorlar.

onurtemiz
onurtemiz

116286

Gul36 ve aleyn kesinlike haklılar.
Paranız varsa Orijen ve Acana verebilirsiniz hayvanınıza
Ekonomik durumunuz düşük ise Matisse kullanın. Sanabelle ve Advance markaları da olabilir.
Eğer bütçeniz iyi-orta arası ise ND ama bütçeniz orta ise ND düşük tahıllı öneririm.
Royal Canin, ProPlan, Hills çok kötü mamalar değil ama asla asla paralarını hak etmeyen şişirme markalardır. İçeriklerinde gereksiz kediye zarar verebilecek besinler var. Onlarla beslemeyin demiyoruz ama boş yere ek para ödemiş olursunuz onlara.
Sağlık ve içerik olarak ND çok üstün.

Minikbella
Minikbella

2582

Matisse , profine, proplan, royal canın, N&D, Hills önerebilirim gayet iyi mamalar hepsi de

Ben yillaridr royal canin ciyim benjm ailemde o sekilde biz yillardir royal canin kullaniyorum hic bir pb yasamadik

@reayura ..hahaha cok iyi..onunla basladik onunla gidiyoruz iste..bir.pb yasamdik cok.şükür. .veterinerimizde tavsiye etti (satmadigi halde)..benim favorim o

@reayura ..hahaha cok iyi..onunla basladik onunla gidiyoruz iste..bir.pb yasamdik cok.şükür. .veterinerimizde tavsiye etti (satmadigi halde)..benim favorim o

Durumunuz varsa N&D, Sanabelle, brit care, yoksa Bonacibo

Bonacibo cok iyi bir mama degildir gercekten butce olarak yetemiyorsanjz en son kullanicaginjz marka olmali..genellikle sokak canlarina verilen bir mamadir..aslinda cok karsiyim....ihtiyaci olan düzgün bir icerigi oldugunj dusunmuyorum o mamanin...sadece karin dogurmak..deneyen bir kac kisiyi taniyorum ve pbler yasadilar bu mama ile ilgili.

KediliBaba
KediliBaba

14655

-Takıldım problem kelimesini yazmak çokmu zor her kelimeyi yazdınızda onamı üşendiniz badem kedicik Türkçeyi düzgün kullanalım lütfen.


Kişisel tecrübelerinizi labratuar sonuçları ile desteklemedikçe 15 yıl aynı mamayı kullandım bir zararını görmedim diyemezsiniz böbrek karaciğer değerleri kan değerleri lazım.Yani siz zararını göremezsiniz zaten veterinerde bir bakışta göremez illa labratuar sonuçları lazım.Proplan royal canın Hils boş balondur.Pilav ile kedi beslenir ölmez ama sağlıklıda olmaz illa test ile anlaşlılır durumu yani sizin gözleminiz yetmez.

KediliBaba
KediliBaba

14655

Kandaki üre kaçtı kediniz ölmeden test yaptırdınız mı? Hayır ama dışardan gayet turptu ne farkeder iç hastalıkları diye bir kavram var insan kansert oluyor son raddede anlıyor öyle kolaydan hüküm verilebilse uzmanlık alanları olmaz test yapılmaz kan değerlerine bakılmazdı değilmi eski kafa devam etmeyiniz siz kandaki şeker oranını nasıl ölçüceksiniz iflas etmiş bir böbrek sebebiyle öldüyse nerden bileceksiniz kolay teshis edilebilir şeyler değil parası olan.Et içerikli tahılsız mama alsın parası az olan bir alt mamayı ama bu bahsettiğim 3 mamanın adı var içeriği yok tecrübe değil içerik belirlesin mama tercihinizi.

Tikih
Tikih

15400

Size önerim N&D . Öncesinde royal canin kullanıyorduk . Fakat N&D ye geçince kedimde gerçekten büyük bir değişim oldu , normalde royal canin kullanırken sürekli ishal oluyorsu . Fakat N&D kulllanmaya başlayınca ishal durumu kesildi. Çok memnumum N&D den . ben bir hata ettim hayvanınıza sakın royal canin , proplan ve hills i kulllanmamanızı öneririm bu mamalar aksine daha kötü bu mamaların içi doldurulmuş mamalar onun harici başka mama önerileri olarak acana , orijyen vb. Markalar kullanabilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 833 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81553 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR