Kedi Maması Konusunda Çok Kararsızım

Dondurmacik
Dondurmacik

105930 Puan

Arkadaşlar merhaba bir kedi sahiplenicem onun için en güzel mamayı arıyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var Bildiğim bir kaç mama var royal canin proplan nd matisse gibi ama emin değilim şimdiden teşekkürler

6 CEVAP

Mayis1
Mayis1

12715

Bu yazdıklarınızın hepsine bütçeniz yetiyorsa nd alın. Ama matisse de alabilirsiniz. Proplan, royal canin ve hills almayın içeriklerine göre gereksiz pahalı.

serot10in
serot10in

912

En güzel mamayı arıyorum derken bütçe belirtmediğiniz için Orijen ve Acana tavsiye edebilirim. Nedenlerini farklarını burda saysam sayfa yetmez ama küçük bir araştırma yaparsanız aradaki fakları görebilirsiniz. Evet fiyat olarak biraz pahalı gelebilir ama kediniz diğer mamalardan günlük 100 gr yerken Orijen’den 50-60 gr yediğinde rahatlıkla doyacaktır ve bunu 1 aylık sürece vurduğunuzda size maliyeti yine aynı olacaktır.Tüm bunları kenara bırakıp ben Orijen kullanmak istemiyorum dersenizde N&D tahılsız yada düşük tahıllı serilerinden başlayabilirsiniz. Evet proplan royal canin kedinizi öldürmez çok kötü mamada değiller fakat parekende satış fiyatını hak etmeyen mamalardır.

Royal canin konusunda ben yillaridr kopek ve kedilerimde royal canin kullaniyorum..veterinerim tavsiye etti (satmadigi halde) ..kopegim 15 yil kedilerim 13 ile.15 til arasi bir omurleri oldu..tuy dokumu ...bagirsak..tuy yumagi...dis saglikflga ve gelisim acisindan oldukca memnunuz..asil yeri fransadir.royal canin..turkiyede gercekten fiyatlari icerigine gore gayet uygun ben yurtdisinda kilosuna 123 euro veriyordum...soylede bir sey var diger mamalari.kullanmadim yorum yapamam iyi veya kotu ...ben royal canin ciyim yeni uyemize de onunla devam.ediyoruz..bir.pb yasamadim.cok.sukur...

Royal canin siralamda n&d den sonra geliyor bu arada

Minikbella
Minikbella

2582

Eğer bütçeniz yetiyorsa N&D fiyat-perfotmans açısından en kaliteli mamadir. Benim butcem daha kısıtlı diyorsanız size matisseyi, proplani ve royal canın i önerebilirim. Royal canın proplan gibi mamaları bazıları tavsiye etmez . ama sonuçlar kediden kediye değişebilir. Mesela proplani kullanıp çok memnun olan var olmayan da var. Aynı şekilde royal canın de öyle çoğu kişi tavsiye etmez fakat bakınız bademkedicige gayet de memnun. Yani hangisi butcenize ve işinize gelirse yani öyle diyeyim size :)

Nd markasi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 458 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81553 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR