Kedimiz Zor Yürümeye Başladı

beyazlord
beyazlord

172 Puan

Selamlar


17 yaşında chincilla cinsi bir kedimiz var. 2 hafta kadar önce içdış parazit aşıları yapıldı ağır mı geldi bilmiyorum 2 gün uyudu sonra kendine geldi. İştahı neşesi yerine geldi. Son bir haftadır yürürken çok zorlanmaya başladı. İştahı yerinde ama zor hareket ediyor. Halsizsik ve sürekli uyuma hali var. Zorunlu olmadıkça hareket etmiyor. Yaşlı diyebilirsiniz ama ciyak ciyak peşimizden ayrılmazdı. Veterinere gitmekten korkuyoruz bu yaşta herhangi bir işlem de yapmak istemiyorlar ve daha kötü sonuçlanabilir. Bekleyelim mi ne yapalım dersiniz ? Bunun gibi durumlar için yapılacak bir şey var mıdır? Teşekkürler

4 CEVAP

Tikih
Tikih

15400

Veteriner gitmek şart.ankarada oturuyorsanız bildiğim bir veteriner var çok bilgili.aşıdan 2 gün sonra halsiz olması normal ancak yiyil içip enerjisinin (yürüyememesi)pek iyi değil.ilaç bünyesine ağır gelmiş olabilir.birkaç gün daha gözlemleyin.davranışlarında düzelme olmasa veterinere danışin (bizim vet. Olabilir isterseniz)

Tikih
Tikih

15400

Tabiki

Tikih
Tikih

15400

Batikent veteriner cep: 0505 776 95 65 tel:256 39 40-255 74 54

beyazlord
beyazlord

172

Çok teşekkürler. Bu kadar ağır olacağını bilseydik yaptırmazdık. İstanbulda oturuyoruz. Ama danışmak için arayabiliriz iletişim bilgisi paylaşabilir misiniz?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 367 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81873 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR