Husky Almalı Miyim

Lokum26
Lokum26

580 Puan

Lise 1 e geçtim 2 3 saat ilgilenebilirim.Daha önce köpek beslemedim.bedava sahiplenme sitesibildiginiz varsa lütfen yazın ve husky yavrusu bildiğiniz varsa lütfen link atın.simdiden teşekkürler

18 CEVAP

kedici
kedici

1138

ilk köpek olarak husky zor bir ırktır lütfen kendi zevkinizi değil köpeğinizi de ve ona verebileceğiniz şartları da düşünün. 2-3 saat bir köpeğe yeteceğini zannetmiyorum ben şuan lise 3teyim ve derslerimize çok ağırlık vermemiz gereken bir dönemdeyiz,anne baban ya da senden büyük bir kardeşin vs ilgilenemeyecekse vazgeç ancak üni sınavından sonra sahiplenmeni tavsiye ederim. Hem senin açından hem de zaman ilgi açısından köpeğine huzurlu ortamı ancak o şekilde sağlarsın. Acele etme :)

kedici
kedici

1138

yavru bir köpek istiyormuşsun ve o 3 saat imkansız :) Uyur ve oynar ama eğitim ve komutlar için çok daha fazla zamana ihtiyacın var :)

ZeynepAtaus
ZeynepAtaus

336

Siz eğer o 2-3 saat ile hayvan almaya kalkarsanız hayvana zarar vermekten başka bir şey yapmazsınız. Hangi hayvan olursa olsun 22-23 saat yanlız kalamaz hiçbiri. Depresyona girer, tüyleri dökülür, mama yemeyi keser, ölür... Komşumdan biliyorum ben de köpek yanlız kalımca hep ağlıyordu, en sonunda hasta oldu ve verdiler. Köpek almak için bile neredeyse bütün gününüzü ona vermeniz gerekir. Hele hele Husky... Hiç tavisye etmem.

KediliBaba
KediliBaba

14655

haskiler itiat etme proplemi olan asla ülkemiz şartlarında hava sıcak olduğu uygun değil.arastrın

KediliBaba
KediliBaba

14655

Rengine güzelliğine bakıp köpek alınmaz ırk özelliklerine gereksinimlerin bakılır.

Lokum26
Lokum26

580

Teşekkürler bende yavaş yavaş bu işi gelecek yıla ertelemeye düşünüyorum

Lokum26
Lokum26

580

Öncelikle gunaydin.İyi şartlar verebileceğini dusunuyorum.ve bu sevginin de kısa bir heves olmasını biliyorum.bn küçükken 5 e falan geçtimde köpek almak istiyordum annemler bna mubi getirdiler.onu hergun gibi dışarı çıkarıyorum.Bakabilecegimide düşünüyorum.zaten Eskişehir'de yaşıyorum havalar çok aşırı sıcak olmuyor.

Lokum26
Lokum26

580

...

Friolero
Friolero

12756

Mubi ney

kedilerim2018
kedilerim2018

117665

köpek deyince şöyle bir duracak tekrar düşüneceksin.
öncelikle bahcedemi evdemi bakacaksın.?
bahçede yada evde husky uygun tercih degil.
bahçene bir köpek alıcaksan doğru köpeği secerek ona bakabilirsin.
fakat evde bakıcaksan 2yada 3 saat yetmez.evde köpek bakmak çok zor.ev halkının kesinlıkle yardımı gerekiyor.ben bu kadar zor olacağını bilseydim birazdaha erteleye bilirdim .gerçekten özellikle tuvalet eğitimi çok zor.

KediliBaba
KediliBaba

14655

Ülkemize husky sokulması bile yasak olmalı hayvanlara zulüm...

Lokum26
Lokum26

580

Hayır 22 23 saat yanlız kalmicak sadece 2 3 saat gezdirrbilirim anlamında soyledim

Lokum26
Lokum26

580

Hayır 22 23 saat yanlız kalmicak sadece 2 3 saat gezdirrbilirim anlamında soyledim

beautifulcat
beautifulcat

10837

Merhaba, liseye yeni geçtiyseniz eğer derslerinizin yoğunlaşacağını göz önünde bulundurmalısınız. Eğer apartman dairesinde besleyecekseniz Husky ırkı için küçük bir alan yeterli gelmeyecektir. Aynı zamanda yavru bir köpek olduğu için onu alıştırmanız için daha uzun saatlere gereksinim duyacaksınız. Benim size tavsiyem illa ki yavru bir Husky almak istiyorsanız bunu yaz aylarında yapıp ilgilenmek için bol vaktinizin olduğu bir döneme getirmelisiniz. Bu kış köpek eğitimi/bakımı üzerine araştırmalar yapın, okuyun. Çoğu şeyi teorik olarak bilerek bir köpek sahiplendiğinizde çok daha rahat edebilirsiniz. Kolay gelsin.

v4freedom
v4freedom

1174

Pug al geç

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1324 Görüntüleme
  • 18 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80909 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR