Aynı Şeye Denk Gelir Mi ?

Minikbella
Minikbella

2582 Puan

Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum. N&D markasının mamalarindan almak istiyorum 10 kg mama alirsam kâra geçiyorum. Fakat hem pahalı oluyor hem de kedim onu yiyene kadar bayatlıyor . onun yerine açıktan kendim gidip N&D alsam fazlaca daha çok kâra geçmez miyim her iki turlu de bayatliyacak zaten en azından kendim gidip gözümle alacağım ve de daha ucuza gelecek. Sizin de onerilerinizi almak isterim bu konuda.

12 CEVAP

KediliBaba
KediliBaba

14655

Burda yakın oturan arkadaşlar fazla mama alıp bölüşebilirler tartı ile rahatlıkla bölersiniz.Bu platformda samimiyet pek yok işin aslı faceden falan yakın olanlar birbirini ekliyebilir tel no özelden alabilir.

pamuk18pamuk
pamuk18pamuk

13496

Açık mamadan fazla almasanız da kapalı 10 kg'luk paketten sağladığınız kârla çok fark olmaz arada çünkü açık mama çok pahalı olmuyor hem biraz daha karlı olucak diye kapalı 10 kg'luk paket almanın bir anlamı yok bayatladıktan sonra hem şöyle de yapabilirsiniz açık mamadan fazla alın mesela 10 kg alın ve petshopa söyleyin küçük paketlere bölsün ama bence gerek yok çünkü kapalı mamadan fazla alınca indirim oluyor ama açık mamadan fazla alsanızda almasanızda aynı fiyat yani kısacası benim fikrim açık mama alın az miktarda alın hem bayatlamaz hemde kapalı 10 kg'luk paketle arasında çok kâr farkı olmaz

pamuk18pamuk
pamuk18pamuk

13496

Çok uzun yazdım ama anlaşılır olması için uğraştım

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17542

Bende daha uyguna geliyor diye ve burda gördüğüm birkaç yorumdan bayatlamıyor diye güvenerek 10 kg matisse sipariş ettim.. Fakat bende güzel muhafaza edildiği sürece bayatlıycağını düşünmüyorum yine de içiniz rahat etmiyorsa karıştırmadığına güvendiğiniz bir yerden o şekilde de alabilirsiniz ama ben görmediğim sürece güvenemem diyerek 10 kg sipariş ettim.. Ama dün yeni bi petshopa uğrdım adamlar yanımda büyük paketlerden direk döküyorlardı mamaları..

kedilerim2018
kedilerim2018

117665

ben ilk aldığımda kavanozlara bölerek sakladım .4 ay taze şekilde yediler.fakat şimdi köpeğime 15 kiloluk mama aldım .pişmanım .tek başına o mamayı bitiremicek.büyük ağzı kapaklı kova aldım ona boşalttım.kediniz birtane ise az az almanız daha iyi bence .

kedilerim2018
kedilerim2018

117665

ben petşobum ile bukonuyu konuşmuştum aynı ya denk geliyor demişti.keşke onu dinleseydim.

KediliBaba
KediliBaba

14655

Çok alı8n birini daha bulun ortak alıp bölüşün.

KediliBaba
KediliBaba

14655

1 senelik ömrü olursa zaten bozulmaz ben saklama kabına koyup buzdolabında saklıyorum büyük kısmını fazla olursa kendi paketinde bırakıp kat kat poşetleyip bantlıyorum taze kalıyor neticede nöyle yada böyle son kullanma tarihine kadar ürünleri satıyorlar biz daha iyi koruyoruz mamayı.Ayrıca son kullanma tarihi yakın olan mama eğer çok kaliteli ve çok ucuza maloluyorsa alıp buzdolabında saklıyorum bitiriyorum.Yani işin aslı kuru mama açıkta kalmazsa kolay kolay bozulmaz ama aroması kokusu gider nem kaybeder o yüzden stt yi geçmemek lazım.

KediliBaba
KediliBaba

14655

Açık satılanların çoğu stt geçmiş olanlar yada patlak olan paketlerden açılanlar çok güven olmaz ama bir kaç kere bende aldım kedime değilde köpeğime sürekli alışveriş yaptığım bir yerden mama çok kaliteliydi saklama kabında muhafaz ediliyordu güvendim aldım ama herkese güven olmaz az tahıllıyı tahılsız diye satarlar bayatı taze diye insanlar kadar menfaati için yalancılık yapan bir yaratık varmı dünyada!

Minikbella
Minikbella

2582

Teşekkür ederim :)))

beautifulcat
beautifulcat

10837

10 kg luk paketleri alıp bölerek buzdolabında saklayabilirsiniz. Birer kg halinde

Sudeckmkc
Sudeckmkc

13515

Ayda iki kilo mama yediğini düşünürsek 5 ay falan gerekiyor bitmesi için. Petshoptakiler sürekli satıldığı için daha az süre paket açık kalıyor olabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 708 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR