Mama Fiyatlari

zuhall
zuhall

10265 Puan

Orijen kullanan biri olarak six fish fiyatini gordugumde ufak capli bir sok yasadim. Suan sadece *********da bulabildim.


link


Acaba diger mamalarda da durum ayni midir? petcurean, n&d gibi. Onlarin fiyatlarini cok bilmedigim icin kiyaslama yapamiyorum. Bu kalitede turk mamasi bulmak gibi bir hayalim yok zaten..

12 CEVAP

Gul36
Gul36

113362

Ben de dün Grasslands ararken 11 kiloluk köpek manasına rast geldim ve 800 lira olduğunu gördüm. Yaşadığım şok kesinlikle ufak çaplı değildi. :D Tabii kedi mamaları ona göre uygun ama bu gidişle ne yapacağız hiç bilmiyorum..

felishuman
felishuman

10828

Of nasıl uçmuş fiyatlar ya.. Ben öğrenciyim ona rağmen Acana kullanıyordum ama stok sıkıntısı ve ardından gelen zamlarla N&D düşük tahıllıya geçmek zorunda kaldım. *******.com’da N&D düşük tahıllı 64₺ idi, almak isteyenler ordan alsın tükenmeden:( N&D’de zamlanacak ya da zamlandı bile bilmiyorum ama diğer mamalardan almaya gönlüm el vermedi, zamlansa bile yine de Acana’dan uygun olur..

aleyn
aleyn

113859

@dollfacepersian umarım kalır o vakte kadar ya bazen keşfedilmemiş kıyıda köşede kalmış oluyor, hangi sitede bilmiyorum ama arayıp ayırmalarını rica edebilirsin belki bazen yapıyorlar.


nd sanırım her halükarda diğerlerinde göre bi tık daha uygun olacak özellikle büyük paketlerde..

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Petcurean de nd düşük tahıllı da uçmuş. Artık iki kedi annesi olarak ne yapacağımı şaşırdım ilk gördüğümde fiyatları. Şimdi ise 7,2 kg now fresh almaya karar verdim, en hesaplısı o geliyor kriterlerime uygun mamalar arasında

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

@Aleyn


Sadece 3 adet stokta var ve maalesef ay sonu alabiliyorum maddi durumumuz dolayısıyla. Her gün kontrol ediyorum var mı yok mu diye:((

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

@Aleyn doğru ya hemen sorayım ayirabilirler mi diye kesinlikle alacağım çünkü.
ND konusunda 5 kg lik paketler iki kediyle kurtarmıyor, 10 kg ise saklama sıkıntısı var. O yüzden 7,2 kg lik now Fresh almaya karar verdim

aleyn
aleyn

113859

@dollfacepersian çok iyi karar bence now freshin içeriği çok güzel, bir de şu yönü var, nd bulma sıkıntısı yok ya ilerde bulmama ihtimali olan güzel mamaları bulmuşken alıp yedirmek iyi olur diye düşünüyorum. özellikle önceden alışveriş yaptıgın bi siteyse biraz ısrar edince ayırıyorlar zaten kaç gun kaldı ki.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

@Aleyn


Mamayı ayırtmasını rica ettim satıcıdan, benim için ayırtti dediğiniz gibi. Mamayı alabildim ay başı gelmeden, bu gün elime ulaştı.
Şimdi baktım son 1 adet kalmış, now fresh almak isteyen arkadaşlar için linki
SKT 'si 2.2019 dikkat edin lütfen
https://urun.************.com/evcil-hayvan/pet-curean-now-fresh-adult-tahilsiz-yetiskin-kedi-mamasi-7-2-kg-368379108

v4freedom
v4freedom

1174

170 liraya 5 kilo nd alır geçerim. İlla acana yemek zorunda değil yada orijen. Ayrıca bu iki mama bol et ve proteinli evde yaşayan kediler için fazla

aleyn
aleyn

113859

onu da kaçırmadan al @dollfacepersian çünkü sonraki posta zam gelecek olabilir petcureanla aynı firma malum.

zuhall
zuhall

10265

Ben de ********** den acana nin guncellenmemis fiyatlisini buldum. 5.4 kg i 300tl ye aldim ekim 2019 son kullanma tarihi.Suan orasi da guncellemis fiyatlarini. Heralde acana kullanmaya devam ederim, orijenin eski fiyatiyla esdeger nispeten daha.

zuhall
zuhall

10265

daha iyi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1103 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR