Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Merhaba arkadaslar ben tanili kedi alerjisi olan biriyim. Memleketimdeki evimde zaten 3 kedimiz var. Anlayacaginiz kedilerle 5 senedir hasir nesir sayilirim ama beni tıkıyorlar. Ilac tedavisine basladik 5 aydir ama pek kedilerle muhattap olmadim o sirada. Kedilere olen biten biriyim ama tabii ki korkuyorum da. Bu yavruyu buldum sabahtan aksama kadar miyavladi kapimin onunde aldim mama su verdim simdi yanimda uyuyakaldi. Ama cins kediye de benzettik. Bilgisi ve bu konuda bana önerisi olan varsa yardimci olursaniz sevinirim.
Evet cins gibi
Bence de kırma cins bir kedi. Alerji konusunda çok bir fikrim yok sadece anneminde tanılı kedi alerjisi var ancak evdeki 2 kedi rahatsız etmemişti ya da çalıştığı dönemde dükkanda 5-6 kedi bakıyorduk onlarda zorlamıyordu. Sadece ara ara boğazında yutkunma ve göz yaşarma sorunu yaşıyordu. Ama dediğim gibi işin alerji kısmı hakkında bilgi sahibi değilim. Ama buradan da okuduğum kadarıyla alerjisi olan birçok insan alerjisine rağmen kedilerle içli dışlı, görenler mutlaka yazacaktır.
Zaten kedileriniz olduğu için bakım sürecine hakimsinizdir. Bu güzel canı sahiplenmezseniz eğer ilan açtığınız takdirde direkt talip çıkar diye düşünüyorum.
Malum insanımız cins kedi düşkünü.
Eğer sahiplendirme yaparsanız kısırlaştırma-sözleşme ve takip/iletişim şartlarınız olsun
Aklıma bunlar geldi
Sahiplendirebilirsiniz.
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.