Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Kedim üç aylık, ilk geldiğinde oyun oynarken her kedi gibi elimizi ısırması sorun olmuyordu. Ancak son zamanlarda bu ısırma olayı epey arttı. Oyun oynamıyorken, uyurken bile ısırıklarla uyanır olduk... Büyüdüğünde de bu huyuna devam etmesinden endişe ediyorum. Bu konuda ne yapabilirim? Yoksa büyüdükçe geçer mi?
Mısır şeklinde bebek diş kaşıyıcı var malum sitelerde, biz onunla atlattlık bu süreci. 4 aylık olduğunda da buna ek olarak matatabi çubukları vermeye başladık. Bu arada mısır diş kaşıyıcı favorisi ve hala oynuyor 😂 Bir de bu mısır şeklinde olandan birkaç tane almanızı öneririm, bir süre sonra parçalanıyor. Ben parçaları kendim koparıp atıyordum yutmasın diye.
Elinizi sürekli çekin izin vermeyin elinize her yeltendiğinde boğuşabilecegi bi oyuncak verin hep söylerim catnipli büyük oyuncaklar var peluştan onu ısırıp tekmeleyebilir
Hişşştt diye tiz seste uyarın sürekli izin verdikçe yapar sonra hiç geçmez
Sürekli çekin elinizi kolunuzu oynatmayın sakın her yeltendiginde uyarın
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.