Tuvalet Sorunu

Ares07
Ares07

2607 Puan

Merhaba, dün bir kedi sahiplendim. Silika kum almıştım. Sanırım kumunu beğenmedi. Patisiyle eşeleme hareketi de yaptım ama pek faydalı olmadı. İki kez koltuk örtüsüne yaptı. Temizledim. Topaklanan kum aldım. Tekrar gösterip eşeleme hareketi yaptırmaya çalıştım ama ne kadar anladı emin değilim. Farklı bir öneriniz var mı acaba tuvalet kabını öğretmek için?

5 CEVAP

Sudeckmkc
Sudeckmkc

13515

Koltuk örtüsünden idrarının dışkısının kokusunu aldığı sürece oraya yapmaya devam edecektir. Kumunu rahatça ulaşabileceği bir yere koyun. İdrarını ya da dışkısını peçeteyle kumuna koyun. Koltuk örtüsünü yıkadıktan ya da ağır olmayan bir deterjanla(bulaşık deterjanı) temizlediktem sonra üstüne sirkeli su püskürtün. Kumuna yapacaktır :)

Nergizl
Nergizl

658

Ben ilk etapta kedımı 1saatte 1 kumuna goturdum ve parmaklarımla ona annesı gıbı ogrettım ılk 1hafta zorlandım ama başardık bıraz meşakatlı bır iş sabır ve sevgı herseyı başarır kolay gelsın

Tikih
Tikih

15400

Kediniz her tuvaletini dışarı yaptığımda orayı koklatın ve çok azda olsa burnuna sürtün sonra kuma götürün ve kuma sürtün. Bu şekilde alışacaktır . ( BU YÖNTEMI VETERİNERİMİZ ÖNERDİ )

Ares07
Ares07

2607

Bu arada sahiplendiğim kedi 4.5 aylık Sarman, yazmayı unutmuşum az önce

öncelikle silika kum kullanmayın, kimyasal oluyorlarmış ve ileride büyük hastalıklara neden olabiliyorlarmış (veterinerimden öğrendiğim bilgi), ikincisi kediler yeni bir eve girdiklerinde etrafa kokularını bırakmak istermiş yani kısmen normal bu yaptığı ama bu durum devam ederse tuvaletin yerini sevmemiş olabilir daha rahat olacağı bir yere koyabilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 520 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80379 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR