8 Aylık Erkek Kedim Hiç Tüy Kusmak Ve Koku Bırakmadı?

Heathcliff
Heathcliff

2710 Puan

2 aylıktan beri benimle bu iki şeyi de yapmadı bir sağlık sorunu olabilir mi? Bir belirti yok. Bonacibo kuzulu veya tavuklu ile besliyorum 3 aydır çünkü yavru mamalarını çiğneyemiyor küçük geliyor direk yutuyor ve yaklaşık 5 günde 1 yaş mama ve evde pişen etlerle besliyorum.


4 CEVAP

Tüy kusmayabilir, ayrıca koku da bırakmayabilir sağlığıyla alakalı bi durum olduğunu düşünmüyorum. Mama olarakta ********* ürünleri kullanmayın. Daha kaliteli mamalar kullanın bütçeniz yoksa açıktan alabilirsiniz

Heathcliff
Heathcliff

2710

@ayberkdogan_ kur ve dolayısıyla uçuk fiyatlar sebebiyle tahılsız vs mamalara bütçem yetmiyor malesef zaten ufak bir yerde yaşıyorum çoğu mama markası yok Felicia Reflex Royal Canin falan var açık alabileceğim onlarda içerik olarak benzer ********* ile mamada da büyük oranda memnunum kedim aylık 2-2,5 kg kuru 1,2 kg da yaş mamasını yiyor bu markanın ve seviyor.

Royal Canin kesinlikle benzer değil. Ama siz bilirsiniz sorumluluk sizde sonuçta

KediliBaba
KediliBaba

14655

Koku bırakmaya kızgınlık sonrası başlıyabilir herkedi yapıcak diye bir kaide yok tüy kusması için arada çim yemesi lazım ufak bir sakside çim yetiştirin(buğday ekebilirsiniz) ordan yer mide sıkıntısı olursa.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 551 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80379 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR