Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Merhaba. Kedimin hızlı yemesinden ve mamayı kırmamasından kaynaklı kusma problemi var. Şuan bozita geyik etli mama kullanıyoruz ama taneleri çok büyük. Veterinerim royal canin alın dedi. Taneleri küçükmüş sanırım. Ama royal caninden çok emin değilim. İçeriğinin çok temiz olmadığını okumuştum. Royal canin nasıl mama? Önerileriniz neler?
Az önce bir video gördüm kedisi 15 yaşındaymış ve doğduğundan beri royal yediğini yazmış yorumlarda evet içeriği çok güzel değil et bile yok denecek kadar az fakat kedinize iyi gelecekse kullanabilirsiniz yanında kaliteli bir yaş mama verseniz tabi çok daha iyi olur.
royal caninin sadece ismi var ne yazık ki fiyat performans katkı maddelerinden oluşuyor içeriği yani bütçenizi aşar mı bilmem ama first feast kullanabilirsiniz benim kedimin tüy sorunları olmasaydı 1 yıl daha kullanacaktım ben çok iştahlı yediği için yada orijen bakabilirsin 2.5 dan başlıyor first feast 1.6 kadar
Sensitive mama da bakabilirsiniz brit care sensitive yorumlarını okuyun. Taneleri çok küçük değil ama çok büyükte değil virbactan küçük ince Yuvarlak.
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.