Siyam Yavrusu

Ilhanaksoy61
Ilhanaksoy61

1292 Puan

Yeni bir yavru siyam kedisi sahipleniyorum. Biraz titiz davranıyorum sanırım. Ne tür mama? Ne tür kum? Tavsiyelerinizi yazar mısınız?

5 CEVAP

sophiee
sophiee

103370

Evde bir erişkin bir yavru siyamımız var. Irktan bağımsız olarak kedi kumunda inçe taneli bentoniti tavsiye ederim. Şu an erişkin olan kızım bebekken iri taneli silika(gece saati mecburen marketten temin edilmişti) kumdan korkup yatağımıza yapmıştı çişini. İnçe taneli kum biraz daha kolay dağılır ama önüne tuvalet önü paspası koyarsanız minimuma indirir rahat edersiniz.

KediliBaba
KediliBaba

14655

Irka has bir durum yok.Hayırlı olsun siyamların yeri bende başkadır.Benimde dişi bir siyamım var aşığım ona.Mama hususunda maddiyat zorlamıyorsa N&D kitten alın zorluyorsa matisse kitten. Kum iri taneli olsun gerisi çok mühim değil ama maddi olarak sınırınız genişse every clean alın.Değil ise hepsi iş görür.

Ilhanaksoy61
Ilhanaksoy61

1292

Arkadaşım pro plan başlamış yavruya ben felicia tavuklu hamsili yavru kedi maması düşünüyorum felicia konusunda bilginiz var mı

Ilhanaksoy61
Ilhanaksoy61

1292

Sophiee peki ya mama olarak ne kullanıyorsunuz yavruya

KediliBaba
KediliBaba

14655

uygun orta kaliteli mama matisse kitten dır bahsettiğiniz iki mamada kaliteli değil.Zaten ikiside aynı işe yaramaz firmaya ait.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 636 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.995 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR