Mila'msız 2. Gün

ecr1naden
ecr1naden

665 Puan

Hala atlatamadim. Aklım almıyor artık. Tüm mahalleyi tüm caddeyi her yeri aradım metrobüsle diğer duraklara bile gittim çaresizlikten. Hiçbir yerde yok. Tasmasını o kaybolmadan önce çok rahatsız olduğu için ve ben asla ona kiyamadigim icin çıkarmıştım içinde iletişim bilgilerim vardı. Allah belami verseydi de cikarmasaydim. Çok özür dilerim Mila'm. Sen bana sarılmadan uyuyamazsın nasıl yapacaksin tek başına sokaklarda?


6 CEVAP

TomoeTheFox
TomoeTheFox

2001

Merhaba, öncelikle sakin olun. Çok şanslısınız ki henüz 2 gün oldu. Kısır mı? Kısırsa eğer diğer kedilerle kavga vb gibi şeylere girişmeyeceğini tahmin ediyorum. Bunu 2 kere kendi arkadaşlarımdan tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum kum kabını apartmanın kapısına koyun kendi kokusunu alsın bu yöntem 2 kere farklı şehirlerde işe yaradı. Arkadaşlarınız, kuzenleriniz kiminiz varsa toplaşın ve hava kararınca arayın kediler kuytu köşelere girmeye baylıyor biliyorsunuz. En yakın yerlere de bakın bodruma, garaja vs. İsmine duyarlı mı? Çağırınca ses veriyorsa, geliyorsa daha şanslısınız. Bir de chatgpt’ye horary mi bir harita varmış kaybolan birisi de kedisini o haritaya baktırarak bulmuş galiba instagramda görmüştüm. Şansınızı deneyin, dua edin, olumsuz düşünmeyin. Gelecektir, aylar sonra gelen kediler bile var. Metanetli olun.

Benim dükkanda baktığım kedi de kaybolmuştu. Gitmişti ve gelmemişti yaklaşık 1 hafta 10 gün. Ev kedisinden farksızdı 6-7 ay full dükkanda kalmıştı. Sokağı bilmiyordu. Son zamanlarda yavaş yavaş çıkmaya başlamıştı. Ve bir gün çıkıp 10 gün gelmemişti. Sokağı bilmediği için çok endişelenmiştim. Her yere bakmıştım. Çöp kenarları, yan binalar, kuytu köşeler… Adını biliyordu PONÇİK diye seslendiğimde muhakkak gelirdi. Artık ümidimi kesmiştim ki hiç ummadığım bir anda dükkana tekrar gelmişti. Dünyalar benim olmuştu. Çünkü çok çabuk bağ kuruyorum ve hiçbirini evimdeki kedimden ayrı göremiyorum.
Aradan 4-5 ay geçti. Dükkanı kapatmak durumunda kaldık. Ve ponçik tekrar etraftan kayboldu. Her yere yine baktım yoktu. Gideli 5 ay oldu ama hala geleceğine inanıyorum ama en kötü senaryoya da hazırlıkıyım. Ama ponçiğim beni her zamanki gibi şaşırtabilir ;)


Kendinizi üzmeyin desem de üzeceksiniz. Kaybolalı uzun süre olmamış, nispeten şanlısınız. Devamlı seslenin ve her yere bakın. Kum olayını pek çok yerde görmüştüm kesinlikle denemeye değer bence. Umarım mila ile kavuşursunuz

TomoeTheFox
TomoeTheFox

2001

Size bir güncel haber vermek istedim umudunuzu kaybetmeyin diye. 20 mayısta arkadaşımın kaybolan kedisi şu an bulundu. Yine kaçtığı, kaybolduğu yerde sahibinin sesine geldi. Çip okutturmaya gittiler gerçekten o. Demem o ki olumsuz ihtimaller de vardır ama o ihtimallerin kafanızın içini sarmasına izin vermeyin bakın neredeyse 1 ay sonra geldi kedi. Mila da gelecek eminim

EgemDeniz
EgemDeniz

2051

Merhaba @ecrinaden Aklıma gelen tek şey dışarıya aramaya çıktığınızda elinize yediği konserve yaş mama kutusunu alın , ve kutunun altından tırnaklarınızla tıkır tıkır ses çıkarın ..Ki genelde bunu evde yaparız ve hemen anlayıp gelirler ya o yüzden yazmak istedim .. Belki size faydası olur diye .. Umarım en kısa zamanda kavuşursunuz güzel Milanıza.. Biliyorum çok zor bende yaşadım ağlamayın üzülmeyin gelecek desek de üzüleceksiniz .. Fotoğrafını da bulunduğunuz bölgeye mutlaka asın ve çevrenizde hayvanlarla ilgilenen besleme yapan insanlar varsa onlara ulaşın bilgilerini verin , mutlaka denk gelirler diye düşünüyorum .. Lütfen bizlere de güzel haberini verin ... Sevgiler ...

Patimm09
Patimm09

17403

İnşallah en kısa zamanda bulursunuz :( kedinizi aramaya gittiğiniz zaman eğer ismini tanıyorsa ismiyle arayın ve sevdiği bir mamayı kapınızın önüne koyun eğer yakınlardaysa mamanın kokusunu alıp gelecektir

ecr1naden
ecr1naden

665

Hepinize çok teşekkür ederim. Hepsini denedim ama maalesef hiçbiri ise yaramadi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap