Kedi Mi Köpek Mi ?

dogaaonaat
dogaaonaat

1093 Puan

Bu soruyu bir kere daha sordum fakat yeterli açılım yapmamışım baştan anlaatayım. Bahçeli eve sahibim dediğim anda herkes köpek köpek köpek dedi ve köpek sahiplenmeye karar verdim. Fakat sorun vardı ki ben çok gezen bir insanım bunu göz önünde bulundurmam lazım. Arabayla gidebileceğim yerlere götürebilirim . Fakat sinema alışveriş merkezleri gibi yeere evcil hayvan almıyorlar . Ve ben bunun yanı sıra kardeşim ile farklı ülkelere de ziyaret ediyorum . Evde annem kalıyor .Köpek ağlar köpek üzülür diyor herkes .Kedi desem herkes nankördür diyor fakat gün boyunca uyudukları için alışverişe felan gittigin sırada sorun olmaz dediler bana . Çok kararsızım lütfen bana bir akıl verin.

4 CEVAP

ilaydaderen
ilaydaderen

584

Kedi alin kedinin bakimi köpege göre daha kolay

Tugcecosguun
Tugcecosguun

1749

Eger bu kadar cok gezmeye duskunseniz bence almayin ama illa aliyim diyorsaniz kedi sizin icin daha uygun kediyi 3 gun felan evde birakip gidebiliyorsunuz

dogaaonaat
dogaaonaat

1093

Bakım benim için önemli değil ve evde 3 kişiyiz . Alışverişe çıkarken yanımıza götürneye karar verdik. Ben alışveriş yaparken kardeşim gezdirecek alışverişim bitince bende köpeğimi alıp eve gideceğim . Amerika gibi konulardada annem bakacak zaten aynı evdeyiz . Bu arada yeni sorumda köpeğimi görebilirsiniz teşekkürler hersey icin :)

Akitamaya
Akitamaya

1147

köpek otellerine gidebilirsin gezmeyi seversen eğer oraya köpek alıyorlar

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1084 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR