Kedimi Nasıl Odaya Alistirabilirim

_yagmuur__
_yagmuur__

2151 Puan

Kedim geceleri yatak odasına girmemesin diye kapıları kapatarak uyuyoruz ve yazin çok sıcak oluyo bu yüzden geceleri kedimi odasına kapatmak istiyorum ama kapıyı tirmalayip miyavlayip duruyor sizce nasıl alisir

6 CEVAP

Gul36
Gul36

113368

Kedinize öyle bir şey yapmayın lütfen. Onlar özgür canlılardır, psikolojisini bozarsınız.
Benim odam da sıcak oluyor ama kedimi asla bir odaya kapatmam kendi rahatım için. İlk zamanlarda gece çok uyandırıyordu ama zamanla bir düzene oturdu. Her gün aynı saatte kalkıyor, onun dışında beni hiç rahatsız etmiyor artık.

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17542

Gul36 katılıyorum.

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17542

Ben kedim diğer odada ağlar miyavlarken bırak uyumayı yatağıma uzanamam şu anda misafirlerim var çocuk var korkuyor ama her yolu deniyorum çocukla barıştırmak onu bir odaya hapsetmemek için bazen onların da bi canı olduğunu unutuyo muyuz ? Kendimizi gerçekten eşyaların olduğu gibi onların da sahibi mi sanıyoruz ?

ezgiclk
ezgiclk

195

öyle yaparsanız zamanla kendini yanlız hisseder depresyona girer evden kaçma riski oluşur , kediler özgür olmak ister ve yanlızlıktan hiç hoşlanmaz eğer ki yavruysa beraber uyumak ister üzmeyin onu

churchsmeow
churchsmeow

288

kediler aşırı özgür ruhlu canlılardır lütfen onu çok ciddi bir durum olmadıkça odaya kapatmayın, gezmek dolaşmak sizinle olmak isterler. bırakın yanınıza gelsin beraber uyuyun ve yavruysa eğer sizinle uyumayı daha çok ister.

uwu
uwu

763

Bırak takılsın kafasına göre beni en başlarda hep uyandırıyordu imtihan oluyordum ama sonra alışıyorsun. Eğer asla istemiyorsan gelmesini ona ilgisini çekeceği/oyun oynayacağı bir oyuncak var başka bir odada yourulup uyuyana kadar oynar. Zaten günün 10'da 8'ini uyuyarak geçiriyorlar diğer zamanlarda da oyun oynatırsan ona da yararlı olur sen de rahat edersin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 593 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR