Ankara'daki Hangi Veteriner?

Aysenurbisgn
Aysenurbisgn

4130 Puan

Merhaba, Ankara Batıkent tarafındayız ve şimdiye kadar kedimizi bir veterinere götürüyorduk. Fakat orası için kötü yorum sayısı attığından artık pek fazla güvenemiyorum. Hangi veterinerin güvenli ve de iyi olduğunu da bilmiyorum. Normal aşıları için fazla uzakta bir yere de götüremem. Bilgili olan kişiler varsa hem Ankara'daki iyi ve güvendikleri veterinerleri hem de Batıkent yakınlarındaki iyi ve güvenli veterinerleri önebilirler mi?

6 CEVAP

iozksn
iozksn

950

Merhaba,
Gimsa'dan Atlantis'e doğru giderken, Atlantis'e gelmeden sağ tarafta Batıkent Veteriner kliniği vardı. Ben Fıstık'ı oraya götürdüm hep ve gayet memnun kaldım. Şu anda sanırım Botanik metro durağının oraya bir yere taşınmışlar, eğer çok uzak diye düşünmezseniz tavsiye ederim.
Yine Metro ile gidip gelirim sıkıntı olmaz derseniz OSB Törekent (son durak) durağında inip 50 metre mesafedeki NK Veteriner Kliniğine de götürebilrsiniz, onlar da çok ilgili ve ekipmanlı bir klinik. Fiyatları da makul seviyede.

Tikih
Tikih

15400

İozksn ye katılıyorum . Aynı beteriner kliniği metronun oraya hayvan hastanesi açıcak . Eylül başlarında açıcaklar . Gayet güzel bir veteriner . Kedimi götürüyorum . Hatta kısırlaştırma ücreti erkeklerde 190 dişilerde 450 fakat kan resti , be 5 gün kalma dahil . Açıkcası gayet uygun fiyatlı ve gayet temiz bir veteriner . Çok da güvenilir . Tavsiue ederim

Tikih
Tikih

15400

Telefon numarası :0312 256 39 40
Faks : 0312 255 74 54

Friolero
Friolero

12756

Daha önce ankarada hemen hemen 10 11 veterinere gitmişimdir. En sonunda evime uzak da olsa birine karar verdim. Şimdi baktım batıkent ile beytepe arası 24 km. Benim evimle de hemen hemen o kadar. Aracınız varsa : BEYSUKENT VETERİNER KLİNİĞİNİ öneriyorum. sonsuz güvenimi kazanmış bir klinik. Giderseniz siz de memnun kalırsınız umarım :)

Aysenurbisgn
Aysenurbisgn

4130

Biz Eryaman İhtisas Veteriner Kliniğine götürdük kısırlaştırma için ve çok şükür gayet memnun kaldık fazlasıyla başarılılar. Ancak bize pek yakın değil aşılar için de güvenli bir yerr gitmek istiyoruz. HS'ye gittik uzun bir süre teşhis konusunda başarılı fakat uygulama yaptırmaya açıkçası korkuyorum. Yorumlarınız için teşekkür ederim araştıracağım :)

Castielthecat
Castielthecat

2464

Bence ankaradaki en iyi veteriner 100. Yıl'da pazarın arka tarafındaki "pet 312 veteriner kliniği" 7/24 açık ve fiyatlar da uygun. Ayrıca çok da tecrübeliler, hayvan sevgisi ile bu işi yaptıklarını düşünüyorum. Küçük ama temiz ve samimi bir klinik.
Numarasını da yazayım: 03122867545
Umarım siz de memnun kalırsınız :3

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2320 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR