Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Kedimin bugün Üveit başlangıç seviyesinde olduğunu öğrendim. Hekim bey hem antibiyotik hem ateş düşürücü damla yazdı. Fakat detayı o an acelem olduğu için soramadım şimdi de ulaşamam klinik kapalı. Her iki damladan da Sabah 2 akşam 2 damla olacak değil mi yanlış anlamıyorum. Bilgisi olan varsa söyleyebilir mi? Bu akşam kullanmaya başla demişti.
Daha önce tedavi gören varsa da söyleyebilir. 2 hafta kullanacağız damlayı her 2 göze de damlatacağız diye sonrasında belirtti.
Geçmiş olsun Sevcan hanım Rabbim tez zamanda şifa versin benim bu konuda bilgim yok ama geçmiş olsun dilemek istedim
Çok teşekkür ederim Nihan hanım
İlk damlaya farklı bir şey yazmadığı için ben de sabah 2 akşam 2 olarak anladım. İnflased ve tobrasedi ard arda damlatmayın bence. En az bir yarım saat geçsin. Belki birbirinin etkinliğini yok edebilir.
@Shiraven Aralarında 10 15 dakika bırakın dedi. Ben biraz daha uzun tutmaya çalışacağım, çalıştığım için sabah uyanıp evden çıkarken sürem kısıtlı.
Ben de bu şekilde yazdığı için her 2 damladan da hem sabah hem akşam gözlerine ikişer damla olarak anladım ama yine de kullanmaya cesaret edemedim yarın tekrar arayıp sorayım. Normalde detaylıca her yazdığını açıklar ama acil hastası geldi, benim de kafam dağınıktı sormayı düşünemedim. Teşekkür ederim fikiriniz için
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.