Kediler Hakkında

Patikedii
Patikedii

21925 Puan

Bulunduğunuz mahallelerde sokaklarda konumlarda kedilere nasıl davranıyorlar taraflarda olan var mı ve kedi ve diğer hayvanlara nasil davranıyorlar gözlemleriniz nedir köyde kasabada ikamet varsa gorus belirtebilirsiniz

6 CEVAP

LunaGIN54
LunaGIN54

787

bizim burada büyü yapmak için kuyruklarını kesiyorlar onun dışında iyi

LunaGIN54
LunaGIN54

787

@Patikedii

GuldenBala
GuldenBala

2273

Ben İstanbul Sultanbeyli de yaşıyorum. Burada değil kedi köpek, insan bile sevmiyorlar. Ben seviyorum diye bana uzaylı gibi bakıyorlar.

Patikedii
Patikedii

21925

@guldenbala ben orada üzüldüm ama her mahalle aynı mı bilemem sinpaş olan yerde sitede kedilere bakanlar var

Fotokolik
Fotokolik

281

Eyüp tarafındayım. Mahallemiz kedi dolu. Hatta doğum yapacak kediler olunca kedici teyze dediğim Aynur abla evine alır. Doğum sonrası kendini toparladıkları zaman gelene kadar besler ilgilenir sonrasında anne ve yavruları tekrar sokağa bırakır. Her gün mama veren çok. Sokağımda ki 1 kedi sürekli camdan evime girer, camımda uyur, camı açmam için çıldırırdı. Kediyle ilk bağım onun sayesinde kuruldu:) ilk sevdiğim kedidir kendisi. O ana kadar kedilere sadece uzaktan bakardım:)

Patikedii
Patikedii

21925

@fotokolik
Duyarlı insanlar var

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap